Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Negatív tapasztalatok

anyoka

Hajnal 1 óra utáni beküldés nem lett lekattintva rögtön, erre éjjel az a hiba üzenet jött, hogy az aktiváció csak 23:59:59-ig lehetséges... Ebből gondolom, hogy órán túli az eltérés, és így a korábbi óraátálításra sem lehet fogni.
    (De biztos van olyan "éjjeli bagoly" aki tudna erről nyilatkozni, csak hát nyílván akkor nem jön infó, ha ebből valakinek előnye-hátránya származhat.)

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

sada

2es: 2.420
    3as: 16.425
    4es: 1.245.050
    5ös: nincs

sada

5ös lottó: 4,17,49,55,56,

sada

Joker: 762973

• Negatív tapasztalatok

Johnny-X

Makkos1100
    A válaszommal arra próbáltam utalni, hogy én is tapasztaltam ilyet, hogy már "szerepel az email címem" pedig aznap még tuti nem is töltöttem.

Mondjuk lehet, hogy az anyoka által hivatkozott helytelen óra beállítás a ludas, és nem az, hogy 24 órát kell várni 2 feltöltés között (én valamiért erre gondoltam).

A hibaüzenet függvényében próbáld meg még egyszer, hátha engedi 1) ugyanazzal az email címmel, és adatokkal (óra beállítási hiba/24h eltelte) 2) másodperc adatot átírva (ha ezt az adatot már feltöltötte valaki)

A "tökmindegy mit ír a JSZ" pedig részemről arra vonatkozott hogy sajna egyik-másik lebonyolító nem fogalmaz pontosan, és elég gyakran a fórumról tudunk meg hasznos infókat egymástól, összességében sok-sok tapasztalat alapján.

• Negatív tapasztalatok

sada

Csak épp 2 fontos dolgot nem írtál meg:
    1.
    Mi volt PONTOSAN a hibaüzenet?
    2.
    Azóta sikerült-e beküldened a pályázatot?

• Negatív tapasztalatok

Makkos1100

Johnny

Jahhhh,ha tökmindegy mit îr szerinted a JSZ., akkor jó! 😉

• Nyereményjáték infók

sada

Kinder gyereknap ápr. 28-tól::
    https://www.kinder.com/hu/hu/xp/kindergyereknap-comingsoon/

• Negatív tapasztalatok

Hupikék

Trita,
    valaki írta már a fórumon, hogy náluk sincs saját névre szóló bankkártya, de valahogy kérvényezték, hogy házastárséra is lehessen utaltatni.

• Kérdések és válaszok

agi80

Köszi

• Nyereményjáték infók

sada

https://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok

• Kérdések és válaszok

sada

Bár azt is minek? Megvan nekik. Pályázáskor már beküldted.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4