Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
Johnny-XHát ez így rettentő bosszantó! Van egy tök jó promóció, amit azzal elszúrnak, hogy a pályázatokat nem lehet feltölteni (amúgy azt tudjuk, hogy "csak" az utolsó pár napban, vagy mióta nem megy az oldal?!) Ráadásul nem is olcsó játék volt...
Ezzel az Unilever is csatlakozik a bénázók csapatához. Ááá, sajnálom! -
Negatív tapasztalatok
Rita21Nincs azzal baj hogy a végére is hagy az ember . Unilever oldal régen nem volt ilyen. Az utóbbi pár hónapban van náluk ez hogy időnként behal az oldal és most igazán dühítő hisz nem kevés pályázat maradt meg nekem is és másoknak is.
Korrekt lenne ha legalább hétfőn azért fel lehetne tölteni még őket . Kíváncsi leszek a válaszra én is írtam tegnap nekik -
Negatív tapasztalatok
gabianyuJohnny-X
Köszönöm, hogy válaszoltál!
A KITKAT játékon iPhone nyereményről kaptam email értesítést. Coopban vásároltam, így be sem pipáltam a Spart. Ezért nem értem, hogy hogyan keveredtem a Sparos sorsolásba. Még teszek egy próbát a Nestlénél…. Írok nekik. -
Negatív tapasztalatok
Lacko85A Rexonát nekem sem engedte feltölteni azt írta sikertelen beküldés(írtam nekik mailt,de hétvégén valószínüleg nem fognak válaszolni és vasárnap van vége
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
magdi23Eladó:
- 30 ezer Ft-os Playstation Store kód 20 ezer Ft-ért,
- Dorko-JW női cipő 37-es méretben (ÚJ)
csere is érdekelhet. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
designer30.000 Ft értékű Playstation Store kód eladó 20 ezer Ft ért!
-
Negatív tapasztalatok
milán74A Rexonát sem tudtam sajnos feltölteni. Sőt az Ecofamily babát sem.
Ezek szerint nem szabad az utolsó napokra hagyni. -
Kérdések és válaszok
milán74Köszönöm. Már elég rég volt.
-
Kérdések és válaszok
sadahttps://www.webnyeremeny.hu/old-spice-nyeremenyjatek
-
Kérdések és válaszok
milán74Olds Spice csomagot mivel lehetett nyerni?
Nekem is jött,de nem emlékszem már rá. -
Negatív tapasztalatok
Rita21Ennek most nem örülök . Ma mentem venni 6 pályázat rexonat . Nagyon fogok örülni neki ha nem tudom vasárnapig beküldeni 🤬🤬🤬🤬
-
Negatív tapasztalatok
jojóNagyon jó