Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Vágási 2.0De, de, ismerem, hidd el...
A hajnali pályázatok nem mindig jönnek be... -
szamocámVágási 2.0.
Szerintem Te nem ismered ezt a kifejezést, hogy "Nem nyertél" .....😊😬
Nekem már fel sem tűnik. -
Kérdések és válaszok
askmPaintuci
Felülről az első "bekezdés" vége felé volt, kb 5. sorban. Egy 6 jegyű kód, nem a vonalkód környékén, és lejárata is volt. Én szombat délután vásároltam, és vasárnap éjfélig volt érvényes.
De már kidobtam, úgyhogy ezért a kb. helymeghatározás -
weberEleve 2x annyit küldenek, ha boltspecifikusan vásárolsz. 1-et a bolt nyereményjátékára, 1-et a fő nyereményjátékra, mivel 1 blokkal mindkettőben játszol egyszerre..
-
Vágási 2.0A Milka miért küld hétfőnként 65741654927815674 db "NEM NYERTÉL" üzenetet? Elküldi a legújabb sorsolás nemleges eredményét és a korábbi hetek nem nyertes infóit újra?
Na mind1...
-
Nyereményjáték infók
sadaMeghosszabbították egy hónappal.
-
Nyereményjáték infók
ZsusciA Tom Marketes jàtéknàl úgy van feltüntetve ma vége jsz szerint àprilis végéig van .
-
Negatív tapasztalatok
PaintuciSrevo: Azt mutatja minden reg, hogy vehetünk ki termék mintát, mire odaért a kolléga azt írta, hogy nem jogosult az a reg. 😯 Azt is mutatja arcmaszkból nincs a Westendben pedig van. 🙄 Szóval én ezt nem értem. 😐 Dehát ez legyen a legnagyobb bajom/junk.
-
Kérdések és válaszok
Paintucisada akkor lehet empátiából nem kéne taglalni a repülő járatokat, miközben mások az életükért küzdenek. Bár nem gondolkozunk egyformán. 😉
-
Kérdések és válaszok
Paintuciaskm azon se találom.
-
Kérdések és válaszok
sadaSzerintem a bolt helyét.
-
Kérdések és válaszok
agi80Bravos nyereményjáték regisztrációjánál a település nevéhez az én lakhelyemet kell írmi vagy az üzlet helyét melyik településen van, játékszabályzat nem tartalmazza, én pedig most belekeveredtem