Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

agi80

pityesz76

Köszi

• Kérdések és válaszok

pityesz76

Nekem ezt írta pár napja a munch..

"A kódot Munch Market rendelésre lehet felhasználni, nem pedig ételmentő csomagokra. 🙏

Kérjük szépen, hogy amennyiben módodban áll, próbáld meg felhasználni egy Market-es rendeléshez is, és jelezd nekünk, ha problémába ütköznél!

• Kérdések és válaszok

agi80

Sziasztok Tudtok nekem abban segíteni aki már váltott be vagy ismeri, hogy a munch kupon hogy működik a nestlé pontbeváltós játékában? ha munch ajándékutalványt váltok be kapok egy kódot amit ha aktiválok lesz " 3000,-" forintom amit levásárolhatok a munch-on keresztül? Köszi

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

gabi22

Eladó egy Feldobox Kaland utalvány

• Kuponok, kupon akciók

krysztasz

Szeptember 17. és október 31. között minden csütörtökön féláron mozizhatsz az ETELE Cinema-ban! 50% kedvezménnyel válthatsz Comfort mozijegyet, akár a legújabb premierekre is, a büfében pedig minden menüajánlatot féláron kérhetsz. Használd az online jegyvásárlásnál a "CSUTORTOK50" promóciós kódot a „Voucher kód” mezőben!
    Részletek: https://etelecinema.hu/csutortokifelezo
    A kedvezmény a Premium mozijegyekre nem érvényes!

• Kuponok, kupon akciók

krysztasz

Szeptember 17. és október 31. között minden csütörtökön féláron mozizhatsz az ETELE Cinema-ban! 50% kedvezménnyel válthatsz Comfort mozijegyet, akár a legújabb premierekre is, a büfében pedig minden menüajánlatot féláron kérhetsz. Használd az online jegyvásárlásnál a "CSUTORTOK50" promóciós kódot a „Voucher kód” mezőben! 🎟️
    Részletek: https://etelecinema.hu/csutortokifelezo
    A kedvezmény a Premium mozijegyekre nem érvényes!

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

Hatoslottó 39. játékhét (vasárnapi)
    2, 6, 30, 31, 36, 38

A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
    820 millió Ft

Thomas2005

Sümegi Hotel Kapitányba wellness utalvány eladó,szabadon felhasználható.(200000)

Lastcsacsa

Safari elkelt, baráti társaságon belül.

• Kérdések és válaszok

marycsiga

szamócám
    Én még nem nyertem a Kométával .
    "A KOMETA a napi nyertesek személyét csoportosan, hetesével, a tárgyhetet követő csütörtökön állapítja meg."

• Kérdések és válaszok

szamocám

Sziasztok,
    Sikerült már valakinek a kométával nyerni?
    Megmondom őszintén nem volt kedvem elolvasni,hogy hetente értesítenek vagy csak a végén....😬🤣🙂😜

• Kérdések és válaszok

marycsiga

Johnny-X,Hupikék,sada köszönöm .

Elég sokat vásárolok ott,így ezentúl lepecsételtetem
    Meg ami még van .
    Jeleztem azért a helyzetet .

Bár 4 pályázat bukta,ha nyerne ,mert nem vettem észre ,hogy más az AP ( rutinból írtam már ) .

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4