Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Negatív tapasztalatok

fozo.gabi

Én jópárszor írtam nekik olyan megszólítással, hogy Kedves Játékszervezők... Senki nem tette szóvá, hogy de hát ők nem azok 😁
    Szerintem is értjük miről beszélünk...

• Negatív tapasztalatok

weber

Juj, most kifejezéseken lovagolunk?! Mindannyian tudjuk miről van szó. A Maxxon is lebonyolító, nem szervező, na bumm.

• Negatív tapasztalatok

pityesz76

5 perc? Volt hogy az Aldi kinder játéknál a tejsz. Tejszínnek
    gondolták :D

Fene se tartja észben..
    Játékszabályzat képernyő fotó a résztvevő termékekről, meg mennyi
    termék vásárlása szükséges s az üzletben csak végig lapozom..no meg a hüseg kártyák is mivel sok tesci,spar meg penny alagsorban bujkál..ott aztán vágási Feri se lép be a zinternetbe 10000é :)

• Negatív tapasztalatok

sada

weber
    A Bang Bang nem szervez semmit.
    Ő csak lebonyolító a szervező kívánsága szerint.
    (Persze javaslatot azért tehet.)
    A Martinit a Coca-Cola szervezte.

• Negatív tapasztalatok

sada

gabi
    Csak fejben? :O
    Már kell a "sétáló cédula" is.

• Negatív tapasztalatok

weber

Akcióterv itt is megvan, mégis bele-belefutok a pofonba időnként. Volt hogy csak "feleslegesen" vásároltam, volt hogy már be is küldtem a pályázatot, mikor ráeszméltem hogy elrontottam, akkor írtam a szervezőknek, hogy töröljétek please, nem akarok azzal a blokkal nyerni, de volt olyan is, hogy buktam miatta nyereményt.
    Ezer felé jár a fejem egyébként is, mert van élet a játékon túl is.

• Negatív tapasztalatok

fozo.gabi

weber
    Martininál a Bang Bang? Akkor a Maxxon más hatásra kezdett korlátozni. Mondjuk azt hiszem ők intézik az ecofamily játékokat is és ott már alapból egy háztartásra van korlátozás. Lehet, hogy úgy gondolták kiterjesztik a többi játékukra is a tapasztalok alapján.
    Igen, a screvo-Monininál jó hogy nincsenek pontnyeremények. Mondjuk szerintem akkor több esetit lehetne nyerni mint pl a zewánál.
    Igen, nagyon sok játék fut. Egy-egy beszerző körútnál eskü néha fejben akciótervet készitek :D

• Negatív tapasztalatok

Vágási 2.0

Ha nem tetszik, amit írok, ignoráld, ugord át, nem kell rá reagálni.
    Erről enyit. Tényleg örülnék, ha nem reagálnál arra, amit írok, én sem kötök bele semmibe, amit írsz. Köszi.

Én írtam többször a Screvonak, udvariasan, ész-érvekkel alátámasztva, hogy miért nem jó az, ha minden nyerő időpontos és miért nem jó az sem, hogy egy-egy fődíjét mindig újabb 2-3 pályázat kell. Írtam azt is nekik, hogy ha már nem akarnak változtatni, akkor úgy lenne a fair, ha a fődíj nyertesét kiírnák, amint ellenőrizték a blokkokat. (Erre írták azt, hogy ez hosszadalmas munka és ezért van az, hogy csak a játék legvégén vagy utána kerül ki a fődíj nyertes, még akkor is, ha nem az utolsó napokban nyert, hanem pl. "félidőben". Ami persze nevetséges, hiszen 5 perc alatt meg lehet nézni, hogy az adott 2-3 blokkon szerepel-e a nyereményjátékban részt vevő termék. Ergo hülyének nézik az embert.)

Persze az lenne a cél, hogy minél több termék elkeljen a nyj időszaka alatt, ezért (is) van az, hogy a fődíjakért mindig többször kell nekifutni és ezért sem írják ki a fődíj-nyertest, mert akkor megcsappanna a pályázatok száma. Az már nem jut eszükbe, hogy pont ezért nem játszanak sokan a Screvo játékokkal. Mert más játékok sokkal korrektebbek és szerencsére a téli uborkaszezont kivéve elég sok játék van, amit normális lebonyolítók csinálnak és komolyabbak is a nyeremények. Írták azt is, hogy ott vannak a Screvo pontok is, lehet gyűjtögetni extra ajándékokért. Ó, igen, valóban, 20 év alatt talán összgyűlik annyi pont, amit be tudok váltani komoly értékű nyereményre. Na mindegy...

A Lindt játéknál pl. azonnal kiírják a (napi) nyertesek nevét. Ez is korrekt. Ha megvan a napi 5, nem kell aznap feltölteni blokkot.

A Screvo csak mellébeszél. Ez van.

Az app maga nem rossz, csak a korrektség hiányzik. Ha a milliós értékű fődíjakat utólag sorsolnák, teljesen rendben lenne a dolog. A többi mehetne úgy, ahogy eddig, nyerő időponttal.

Korábban volt talán két (?) játékuk, ahol komoly volt a fődíj és utólag sorsoltak. Amikor megláttam, hogy ez a helyzet, írtam neki, hogy ez így nagyon jó, megköszöntem, hogy így oldották meg a dolgot. (Mert nem csak negatívumokat szoktam írogatni, bármilyen hihetetlen...) De természetesen azóta sem volt olyan játékuk, ahol utólag sorsolnának.

Talán macerásnak tartják az utólagos sorsolást (közjegyző, ez-az) és így ebben a nyerő időpontos formában tolják az idők végezetéig.

És igen, nagyon ritkán játszom Screvo játékkal. Most is csak azért írtam, amit írtam, mert ezzel a Monini-projekttel felrakták az i-re a pontot. Hasonló játék volt pár éve nyáron valami finn vodkával, ahol szintén az volt a jsz-ban, hogy aki nyert napi nyereményt, az nem nyerhetett finnországi utazást, másik blokkjával sem. Ott utólag sorsolták ugyan a fődíjat, de akinek volt több pályázata, ám volt olyan szerencsétlen, hogy az utolsó héten kisorsolták a nevére a napi nyereményt, az cseszhette a korábbi pályázatait is. Mert egy játékos csak egy nyereményt nyerhetett.

És most harapjunk valamit.

• Negatív tapasztalatok

weber

fozo.gabi!
    A Martininál a bang-bang volt a játékszervező, de láttam, hogy a Maxxon(is) elkezdett korlátozni. Magam részéről ezekkel az a bajom, hogy rengeteg játék fut, nehéz észben tartani, hogy melyiknél mire kell figyelni. A nincs korlátozástól kezdve az IP cím korlátozásig bármi lehet. Vagy a Mondelez játékai, ahol a különböző boltokban nem ugyanazok a termékek játszanak.
    De tegnap például ügyesen nem használtam a Penny Maggi játéknál a kártyám, úgyhogy pont kitörölhetem a blokkal a hátsómat.
    Screvo Monininál meg örüljünk hogy nincsenek pontok most eseti nyereménynek. Úgy kb. lehetetlen is lenne már fődíjat nyerni.

• Negatív tapasztalatok

Paintuci

Gabi 2. mondata meg az utolsó leírja, mit kell tenni, alkalmazkodni, ha nem tetszik nem játszani... ennyi...
    Nem pedig már 1o éve fárasztani a jónépet ugyanazzal...

• Nyereményjáték infók

M.Andi

Verbena
    1.000.000.-ft. vagy hetente 200.000.- értékű utazási utalvány
    2025.10.20-12.14.

• Negatív tapasztalatok

fozo.gabi

Vágási 2.0
    én szeretem a screvo játékait is. A legtöbb játékszervezőnek megvannak a sajátosságai, amihez egy játékos alkalmazkodik.
    Az A4C Marketing Auchan játékainál pl el kell fogadni, hogy nem blokkoltatok egyszerre többet egy nap max talán kettőt. Ha bizalomkátyát használok, akkor csak az én nevemre megy be a pályázat. Mondjuk amúgy is értelmetlen lenne más, hisz egy háztartás egy nyereményből egyszer nyerhet.
    Mondjuk amikor korlátozva volt, hogy aki kisebb nyereményt nyerhet az nem nyerhet fődijat, az nagyon durva volt. Azt hiszem ők követték el egy-két játékuknál.

A Maxxon pedig lehet, hogy a Martini játék hatására (ha ők voltak a szervezők) szinte már csak olyan mostani játékukba futok bele, hogy egy háztartás egyféle nyereményből egyet nyerhet.

Visszatérve a Screvora: Durva ami a Monini játékkal kapcsolatban ma számomra kiderült, hogy eseti nyereménynek számit a bankkártya is. Hasonló volt már régebben is, de ott pl több esetit lehetett nyerni, nem pedig csak egyet. Ebből remélem később tanulnak, ha neadjisten páran megirták nekik... de a lényeg, hogy szeretem őket is, mert szinesitik a palettát. ...és egye fene játszom olyan feltételekkel velük, ahogy ők meghatározzák és néha csurran-cseppen valami. :)

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4