Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Skandináv lottó 39. játékhét
2; 6; 8; 10; 16; 17; 26.
11; 19; 20; 24; 25; 30; 34.
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
295 millió Ft -
Nyereményjáték infók
SziliviaBonduelle nyereményjáték lesz 2025.10.02-től 11.26-ig. További infók majd: www.bonduellejatek.hu
-
// Csere-bere fórum 3.
krysztasz3 db rama pályázatom van.
Aldi Tibi blokkot, Zewa blokkot, Mars-Snickers-Twix-Bounty blokkot, Milka Auchan vagy Spar blokkot szeretnék érte.
Vagy mit javasoltok a 3 Ramáért? -
Negatív tapasztalatok
sadaA "kedves" ellen sem tiltakoztak.
Persze, hogy nem sértődnek meg.
Nem a megszólítás a lényeg, hanem a feladat.
A lényeg az, h a szervező dönt, a lebonyolít pedig végrehajt.
Vagyis nem a Bang Bang v. Maxxon dönti el, hogy halmozhatók-e az ajándékok, vagy sem.
De, mint az előbb is írtam, javaslatot azért tehetnek. -
Kérdések és válaszok
timotkaAni köszi! Küldtek nekem is.
-
Negatív tapasztalatok
timotkaWeber
Ma annyira figyeltem a kuponokra a Tesconál, h csak itthon tűnt fel, h nem adott a pénztáros kishölgy Qr kódos papírkát.Én szoktam kérni, ha vmi jár, sajna most már 1 eséllyel kevesebb.
Mindig szervezőket írok amúgy, szerintem sem sértődnek meg. Utólagos engedelemmel!
Screvonál csak gyűjtöm a jó sok pontot, mert mire összegyűlt egy fejhallgatóra elfogyott és azóta sem pótolták. -
Negatív tapasztalatok
fozo.gabiÉn jópárszor írtam nekik olyan megszólítással, hogy Kedves Játékszervezők... Senki nem tette szóvá, hogy de hát ők nem azok 😁
Szerintem is értjük miről beszélünk... -
Negatív tapasztalatok
weberJuj, most kifejezéseken lovagolunk?! Mindannyian tudjuk miről van szó. A Maxxon is lebonyolító, nem szervező, na bumm.
-
Negatív tapasztalatok
pityesz765 perc? Volt hogy az Aldi kinder játéknál a tejsz. Tejszínnek
gondolták
Fene se tartja észben..
Játékszabályzat képernyő fotó a résztvevő termékekről, meg mennyi
termék vásárlása szükséges s az üzletben csak végig lapozom..no meg a hüseg kártyák is mivel sok tesci,spar meg penny alagsorban bujkál..ott aztán vágási Feri se lép be a zinternetbe 10000é -
Negatív tapasztalatok
sadaweber
A Bang Bang nem szervez semmit.
Ő csak lebonyolító a szervező kívánsága szerint.
(Persze javaslatot azért tehet.)
A Martinit a Coca-Cola szervezte. -
Negatív tapasztalatok
sadagabi
Csak fejben?
Már kell a "sétáló cédula" is. -
Negatív tapasztalatok
weberAkcióterv itt is megvan, mégis bele-belefutok a pofonba időnként. Volt hogy csak "feleslegesen" vásároltam, volt hogy már be is küldtem a pályázatot, mikor ráeszméltem hogy elrontottam, akkor írtam a szervezőknek, hogy töröljétek please, nem akarok azzal a blokkal nyerni, de volt olyan is, hogy buktam miatta nyereményt.
Ezer felé jár a fejem egyébként is, mert van élet a játékon túl is.