Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
anyokaNem. Csak ez az 1 van.
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Vágási 2.0Lidl - Felix
Ne macsekkaját vegyünk majd, hanem pölö kecsápot...
Én elsőre azt hittem vala, hogy macsekkajás játék. -
Kérdések és válaszok
weberNincs véletlenül 2 everydayme fiókod? Mert egy időben sokan csináltak, amikor nem engedett feltölteni(a játékszabályzat ellenére) második blokkot a nyereményjátékba.
-
Nyertesek
agi80Ecofamily "Nestle" Okos óra !
-
Kérdések és válaszok
anyokaweber
Igen, de én biztosan a sajátomat használtam akkor, most meg nem engedi újra. -
Nyertesek
jojóEco - Baba tusfürdő
-
Nyertesek
ZsusciLidl-Mizó. Törölköző
-
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
sünkutyaEcofamilyben Nescafé 3:1 kávé / 28 db-os/ vásárlásánál bögrét adnak ajándékba.
A blokkot felhasználhatod a most futó játékhoz. -
Kérdések és válaszok
weberanyoka!
Ismerős helyzet. Valószínűleg amúgy igazuk van, mert én például tudom, hogy az előző pénzvisszatérítéses promóban a gyerekemnek akartam utaltatni a pénzt, tehát az ő számlaszámát adtam meg az ő fiókjában, a mostaniban is így akartam volna, de azzal a fiókkal már kimaxoltam az 5 feltöltést, és a saját fiókommal amikor végre nyertem, akkor is neki szerettem volna meglepetésként, de már "foglalt" volt a számlaszám. Nem értem, miért kell egy előző promót összemosni a mostanival. -
Kérdések és válaszok
Andi-kaporka63 Nekem azt írja, nem biztonságos stb...Írtam nekik, vàlaszoltak is, hogy kivizsgàlják a problémàmat. Azóta semmi.
-
Kérdések és válaszok
anyokaAmatőr egy banda...
-
Kérdések és válaszok
anyokaAz hagyján.... Vagy 10 különböző eszközön próbáltam, mire egyen sikerült tovább menni, ott az lett hiba, hogy a saját számlászámomat nem fogadja el a rendszer, mert azt írja "már használatban van"...
Ezt megírtam nekik, hogy úgy van használatban, hogy az előző pénzvisszatérítéses promócióban én adtam meg. Azt írták adjak meg másik számlaszámot és ezzel szerintük meg is van oldva....