Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
timotkaWeber
A Lidl blokkok sokszor csalókák, nem írják a márkát, pedig az. -
Negatív tapasztalatok
weberLidl Danone a blokkon: eper(6)
Tesco Monini a blokkon: E.V.O.O. SPRAY
Hát ezt a Screvo imádni fogja!
Muszáj leszek a termékeket is fotózni hozzá. Agyrém. -
Negatív tapasztalatok
PaintuciHa én ne olvassak akkor te ne írj hülyeségeket ugyanazt ugyanarról... ha nem érted a cégeknél, hogy müködik a bevétel, és a profit olvass utána, hülye lenne az elején előnni a fődíjat, mert ha vki beírja bizony egy dolgot jól látsz utána nem játszanánk, hogy lenne bevétel????
Csapatjátékra buzdítasz, hogy a nyertesek írják be a nyereményeiket, miközben te sem vagy az...
Majd mindenki eldönti mit ír be.
A világ úgy müködik, odafent eldöntik idelent pedig alkalmazkodunk.
Nem a farok csóválja a kutyát, meg a befött teszi el a nagymamát.
Csinálj egy marketing céget, szerezz ügyfeleket, bonyolíts le játékot, és ott te döntöd el mi, hogy legyen.
Melyik az a cég ahol 48 óránként termékmintákat kaphatsz automatából????
Nyerteslista??? ...unilevernél még az sincs...
Egy két játékszabály írja ha negatívan tüntetsz fel egy céget, játékot ki is zárhatnak.
Aztán majd én eldöntöm, melyik 85. ugyanolyan rinyálásodra, hogyan reagálok.
Sz@r lehet mindenbe a negatívumot látni, örökké elégedettlennek lenni, meg ilyen fusztráltnak ha nem te nyersz. Vagy ha éppen nyersz csak nem azt amit akarsz. -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Skandináv lottó 39. játékhét
2; 6; 8; 10; 16; 17; 26.
11; 19; 20; 24; 25; 30; 34.
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
295 millió Ft -
Nyereményjáték infók
SziliviaBonduelle nyereményjáték lesz 2025.10.02-től 11.26-ig. További infók majd: www.bonduellejatek.hu
-
// Csere-bere fórum 3.
krysztasz3 db rama pályázatom van.
Aldi Tibi blokkot, Zewa blokkot, Mars-Snickers-Twix-Bounty blokkot, Milka Auchan vagy Spar blokkot szeretnék érte.
Vagy mit javasoltok a 3 Ramáért? -
Negatív tapasztalatok
sadaA "kedves" ellen sem tiltakoztak.
Persze, hogy nem sértődnek meg.
Nem a megszólítás a lényeg, hanem a feladat.
A lényeg az, h a szervező dönt, a lebonyolít pedig végrehajt.
Vagyis nem a Bang Bang v. Maxxon dönti el, hogy halmozhatók-e az ajándékok, vagy sem.
De, mint az előbb is írtam, javaslatot azért tehetnek. -
Kérdések és válaszok
timotkaAni köszi! Küldtek nekem is.
-
Negatív tapasztalatok
timotkaWeber
Ma annyira figyeltem a kuponokra a Tesconál, h csak itthon tűnt fel, h nem adott a pénztáros kishölgy Qr kódos papírkát.Én szoktam kérni, ha vmi jár, sajna most már 1 eséllyel kevesebb.
Mindig szervezőket írok amúgy, szerintem sem sértődnek meg. Utólagos engedelemmel!
Screvonál csak gyűjtöm a jó sok pontot, mert mire összegyűlt egy fejhallgatóra elfogyott és azóta sem pótolták. -
Negatív tapasztalatok
fozo.gabiÉn jópárszor írtam nekik olyan megszólítással, hogy Kedves Játékszervezők... Senki nem tette szóvá, hogy de hát ők nem azok 😁
Szerintem is értjük miről beszélünk... -
Negatív tapasztalatok
weberJuj, most kifejezéseken lovagolunk?! Mindannyian tudjuk miről van szó. A Maxxon is lebonyolító, nem szervező, na bumm.
-
Negatív tapasztalatok
pityesz765 perc? Volt hogy az Aldi kinder játéknál a tejsz. Tejszínnek
gondolták
Fene se tartja észben..
Játékszabályzat képernyő fotó a résztvevő termékekről, meg mennyi
termék vásárlása szükséges s az üzletben csak végig lapozom..no meg a hüseg kártyák is mivel sok tesci,spar meg penny alagsorban bujkál..ott aztán vágási Feri se lép be a zinternetbe 10000é