Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
angyal1960Eladó :
2 db. belépő a
BEAUTY ARENA 2025, amely 2025. szeptember 28-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában.
Ára : 13.000,- Ft / 2 db. -
Negatív tapasztalatok
fozo.gabiweber, én írtam a finish-lidl játékkal kapcsolatban.
-
Negatív tapasztalatok
weberŐk tudják, de a Screvo nem hiszem hogy utánanéz. A múltkor is kérték, valakitől, hogy fotózza le a terméket is mellé. A Monini meg bárhol vásárolható, ahány bolt, annyiféleképpen írja ki. Ennek aztán végképp nem fognak utánanézni, az tuti.
De épp te írtad lentebb, hogy a tejszeletet tejszínnek gondolták. Az "E.V.O.O. SPRAY" meg aztán tényleg feladhatná nekik a leckét. -
Negatív tapasztalatok
pityesz76Lidl és /vagy Monini csak tudja,
A, milyen néven irha ki a kassza
B, adott napon mennyi volt az ára.. -
Negatív tapasztalatok
weberA zárójelben van a lényeg, de azt már leírtam és nem nekem kell elmagyarázni,( én tudom, hiszen én vettem)hanem a screvo-nak kellene ennyiből felismerni.
-
Negatív tapasztalatok
sadaE.V.O.O. SPRAY
Extra Virgin Olive Oil spray
(a márka tényleg hiányzik) -
Postán jött
Sziszka9Megjött az éves Libresse betét csomag, tényleg 1 éves
10 csomag éjszakai betét, 12 csomag nappali betét, és 12 csomag tisztasági betét.
-
Negatív tapasztalatok
weberLátod, nem csak a Lidl, de igen talán rájuk a legjellemzőbb ez. Reméltem hogy az új típúsú blokkal, amit adnak, változik majd ez is, de nem vettem észre.
-
Negatív tapasztalatok
timotkaWeber
A Lidl blokkok sokszor csalókák, nem írják a márkát, pedig az. -
Negatív tapasztalatok
weberLidl Danone a blokkon: eper(6)
Tesco Monini a blokkon: E.V.O.O. SPRAY
Hát ezt a Screvo imádni fogja!
Muszáj leszek a termékeket is fotózni hozzá. Agyrém. -
Negatív tapasztalatok
PaintuciHa én ne olvassak akkor te ne írj hülyeségeket ugyanazt ugyanarról... ha nem érted a cégeknél, hogy müködik a bevétel, és a profit olvass utána, hülye lenne az elején előnni a fődíjat, mert ha vki beírja bizony egy dolgot jól látsz utána nem játszanánk, hogy lenne bevétel????
Csapatjátékra buzdítasz, hogy a nyertesek írják be a nyereményeiket, miközben te sem vagy az...
Majd mindenki eldönti mit ír be.
A világ úgy müködik, odafent eldöntik idelent pedig alkalmazkodunk.
Nem a farok csóválja a kutyát, meg a befött teszi el a nagymamát.
Csinálj egy marketing céget, szerezz ügyfeleket, bonyolíts le játékot, és ott te döntöd el mi, hogy legyen.
Melyik az a cég ahol 48 óránként termékmintákat kaphatsz automatából????
Nyerteslista??? ...unilevernél még az sincs...
Egy két játékszabály írja ha negatívan tüntetsz fel egy céget, játékot ki is zárhatnak.
Aztán majd én eldöntöm, melyik 85. ugyanolyan rinyálásodra, hogyan reagálok.
Sz@r lehet mindenbe a negatívumot látni, örökké elégedettlennek lenni, meg ilyen fusztráltnak ha nem te nyersz. Vagy ha éppen nyersz csak nem azt amit akarsz. -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Skandináv lottó 39. játékhét
2; 6; 8; 10; 16; 17; 26.
11; 19; 20; 24; 25; 30; 34.
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
295 millió Ft