Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyertesek
Gloria91Ecofamily- Unilever: 20.000 ft Ecofamily
CocaCola kódos: 20.000 ft Lidl -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Sunshine72Eladó 1 db jegy a Superalbum Nagykoncertre (2025.10.01.)
4eFt -
Felajánlások
LastcsacsaÚj Wolt felhasznaloknak 2000Ft-os egyszeri kupon.
MGNTHUH58QEST -
Nyereményjáték infók
sadahttps://synlab.hu/nyeremenyjatek/
-
Kérdések és válaszok
tikamarMa én is ezt láttam! 9-én "nyertem", azóta küzdök, és levelezek.
Egy ilyen cég hogy engedheti meg, hogy ilyen kontár módon üzemeljen ez az oldal? A cél a vásárlás serkentése, ami valószínűleg működik is, de a visszatérítés csak akadálypályákon keresztül! Szerintem ez már a vásárlók megtévesztése, és nem biztos, hogy valóban vissza akarnak téríteni... Meggondolandó továbbítani a problémát egy szinttel feljebb. -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0everydayme:
Ránéztem, hátha végre le tudom hívni a 10.297,- Ft-omat, de újdonságként ez láttam:
"A technikai problémák miatt a pénzeszközök kifizetése nem elérhető a pénztárcából. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél hamarabb helyreállítsuk a pénztárca működését, és biztosítsuk a kifizetési lehetőséget. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, kérjük, térj vissza erre az oldalra holnap." -
// Nyereménytárgy csere-bere
GtxtgNyeremény új Fujifilm Instax 12 t cserélném hasonló hasznos tárgyra
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
angyal1960Eladó :
2 db. belépő a
BEAUTY ARENA 2025, amely 2025. szeptember 28-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában.
Ára : 13.000,- Ft / 2 db. -
Negatív tapasztalatok
fozo.gabiweber, én írtam a finish-lidl játékkal kapcsolatban.
-
Negatív tapasztalatok
weberŐk tudják, de a Screvo nem hiszem hogy utánanéz. A múltkor is kérték, valakitől, hogy fotózza le a terméket is mellé. A Monini meg bárhol vásárolható, ahány bolt, annyiféleképpen írja ki. Ennek aztán végképp nem fognak utánanézni, az tuti.
De épp te írtad lentebb, hogy a tejszeletet tejszínnek gondolták. Az "E.V.O.O. SPRAY" meg aztán tényleg feladhatná nekik a leckét. -
Negatív tapasztalatok
pityesz76Lidl és /vagy Monini csak tudja,
A, milyen néven irha ki a kassza
B, adott napon mennyi volt az ára.. -
Negatív tapasztalatok
weberA zárójelben van a lényeg, de azt már leírtam és nem nekem kell elmagyarázni,( én tudom, hiszen én vettem)hanem a screvo-nak kellene ennyiből felismerni.