Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
LiszoldaSikerült valakinek Algida blokkot feltölteni? Hogyan sikerül hozzá a blokk képet csatolni?
-
Kérdések és válaszok
LiszoldaSikerült valakinek Algida blokkot feltölteni? Hogyan sikerül hozzá a blokk képet csatolni?
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
designerEladó itt is egy páros Sziget jegy 50.000 Ft-ért. Screvo-n nyert. Írd meg kérlek, hogy melyik napra szeretnéd hogy kérjem.
-
Kérdések és válaszok
PaintuciSrevo sokat kotlik a nyereményeken remélhetőleg tudják, augusztus 11én indul a Sziget addig csak kiküldi a jegyeket. Ha nem talán 2027 re igen. 😯😄
(Én inkább azon aggódom egy jegyet ne kétfelé küldjön.) Ilyen mennyiségű jegynél előfordulhat a hibázás. -
Kérdések és válaszok
PaintuciBármennyire is hihetetlen nem használom pityesz76 nick nevét. 😳
Ő is ugyanúgy foglalkozik a játékokkal. -
Szavazások, meghívók
pityesz762795-8539
Ez meg az enyém -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
agi80Sziasztok Toffifee, knoppers játékon napi nyereményt -focis bögrét - keresek megvételre vagy csere szóba jöhet.
-
Kérdések és válaszok
weberÁltalában nekem sem, de ha a cégek meghatározott időnként küldenek ki egyszerre többet, akkor ha épp jókor nyertél, akkor hamar megjöhet. Most a Nestlével vagyok úgy, hogy várnám a párját a fürdőbelépőnek, amit 2 nappal később váltottam ki, mint az elsőt, de ez nagyon nehezen akar megérkezni, az első hamar megjött.
-
Kérdések és válaszok
LuluanneWeber
Köszi! Paintucinak akkor szerencséje lehetett.
Nekem a screvo nem szokott ilyen gyors lenni. -
Nyertesek
sadaVarta:
B.A. Bajaszentistván
F.K. Budapest
G.P. Sárvár
P.Á.Z. Debrecen
? -
Kérdések és válaszok
weberHa ez a válasz a screvo-ra érkezett, akkor szerintem hetente 1x küldik ki péntekenként az e-maileket.
-
Szavazások, meghívók
Zsuzsa Nr.1.Szóval Te is!🤗
Köszönöm!
Nyerjünk🍀✅