Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
pityesz76ja és 76 nap múlva meg karácsony azt még nem szól karácsonyi zene sehol

-
Kérdések és válaszok
pityesz76vágási...
nincs kőbe vésve az amit te követelsz.
valóban szép gesztus , ha nyerő időpontost beírja ha napi, hogy más nem lövöldözze a levegőbe a páházatot...
de pl a promolab sok játékánál( pl ecofamily ..) 4 óra múlva jön a levélke erről. -
Nyertesek
sadahttps://promoportal.hu/101hang#winners
-
Kérdések és válaszok
pityesz76sada
nem hullajtok könnyeket a screvoért, nem azt mondtam
csak annyit, ha a játék feltételei nem tetszenek nem játszom vel pláne nem rinyálok mint egy medencében vizesen álló ...majdnem rondád írtam
amúgy a screvo pár éve már leírta magát nálam mikor a Eisberg játékán nyert nutri bulletecsske 5 hónap alatt , végúl a salátás cég marketingese álltal személyesen ki hozott nyereményként jutott hozzám.
de nyertem már tőlük /velük pl tesco utit, meg sziget jegyet.
azokat viszonylag gyorsan meg kaptam.
Az unileverrel sincs sok bajom, azt le számítva 4 éve nem nyertem náluk
de nem brühüzök miatta, amit nyertem mind mwgkaptam jótállás is volt hozzá..
az A4C csinálja a legjobban a nyerő idő pontot:
heti ciklusok (ált csütörtöktől szerdáig )vannak, és minden nyertest pénteken értesít,
amúgy meg 169 nap múlva itt a húsvét ..
készüljünk fel időben
-
Nyertesek
Vénember86Valdor heti: Philips automa kávéfőző
-
Kérdések és válaszok
Vénember86timotka
Szept. 17. (vásárlás napján), kb dél(??)
[pontosabban nem emlékszem] -
Kérdések és válaszok
sadapityesz76
Én azért nem sajnálom a screvot (de te azért küldhetsz nekik bocsika csomagot)
Elég inkorrektek a játékaik:
- Pár száz screvo pontért (egér fingért) bukod az esélyeket,
- nem kommunikálnak, h mi a bajuk a blokkal, amit elutasítanak
- eleve egy csomó blokkot be sem lehet küldeni, mert túl hosszú
(előfordul, h egy vásárláskor nem az ő igényeikre koncentrálsz, hanem a heti szükségleteitekre)
- s a fődíj is nyerőidőpontos
(legalább lenne a jsz-ban, hogy a fődíjasokat csak a játék lezárta után értesítik, mint pl a Rauch)
stb. Tovább is van mondjam még? -
Kérdések és válaszok
sadapoci
Az már lassan egy évtizede volt (2017, 2018) -
Kérdések és válaszok
sadaAzzal, ha vki azonnal beírja a nyerőidőpontos nyereményét (ha csak napi/heti x db van) csak másokat segít, h ne lődözzék el potyára a blokkjaikat.
Tulajdonképpen magának árt, mert többen halasztják a beküldést a következő nyerő intervallumra.
Logikus kérés.
Persze ez csak ott lényeges, ahol azonnal megtudja a játékos, ha nyer.
Hiába nyerő időpontos a játék, ha a nyerteseket csak később (pl. másnap v. a játék végén) értesítik. -
Kérdések és válaszok
weberpityesz76!
Az Unilever tényleg nem írja ki, mégis tudjuk hogy messze a legkorrektebb cégek egyike. Már lassan egyedülálló abban, hogy bekéri fizikálisan is a blokkot, és gyakran ad jótállási jegyet is, ami szintén nem jellemző a cégeknél. -
Kérdések és válaszok
Laci7474varga.david
Nekem ment laptop-ról, Chrome alatt. Dátum pl. : 2026.10.02. , idő : 12:50 (kódtipus : "AP kód" alatt). -
Kérdések és válaszok
PostasRVágási 2.0
Te komolyan azért teszel szemrehányást, mert valaki 3-4 órával az értesítés után ír be nyereményt? Óriási baj van veled ...
Abból indulsz ki, hogy mindenki időmilliárdos mint te. Nagyon elvagy tévedve sajnos!