Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Negatív tapasztalatok

sada

Ica nénit nem ismertem, de hajtogatós WC papír már akkor is volt.
    Tudom, én is ismerem a régi viccet:
    Anyósom elindult a kert végébe, hóna alatt az újsággal........

• Negatív tapasztalatok

MázlistaFL

Na ne urizáljunk már annyira! Kisgyerekként is tudtuk,hogy ha "Ica " néni szebb lapuleveleket szed és sietve megy az erdőbe mi is annak az oka. Hol vol még akkor Zewa.

• Negatív tapasztalatok

sada

Nem tudom ki hogy van vele, de én nem a Screvo miatt veszek budipapírt, hanem azért, mert használom. :|
    Ja, és az sem mindegy, milyen minőségű.

• Negatív tapasztalatok

sada

vizipok
    Nem a nyeremények megvásárlásával indul a játék.

• Negatív tapasztalatok

fitoska

Lidl-ben a pénztáros lenyúlta a blokkomat... mire észbe kaptam,nem volt sehol... Remélem,jó az appban lévő digitális nyugta is...mert különben irgum-burgum!

• Negatív tapasztalatok

vizipok

Igen, Én is nyertem decatlon utalványt, amit nem is értettem a Srevo által küldött emailben, hogy miért nem tudják küldeni, meg hogy postázzak majd ha magkapják. Csak egy kódót kellenne küldeni ami 2 perc lenne. Egyébként meg nem úgy indul egy játék, hogy már meg vannak a nyeremények?

• Negatív tapasztalatok

Aranyoskicsi

A srevohoz még annyit, hogy utalvanyt nyert egy ismerősöm, augusztus 17-ig kellett volna postazniuk, de rajtuk kívül álló ok miatt ez csúszik. Ezt egy egy hosszú e-mailben ecsetelték.

• Negatív tapasztalatok

Vágási 2.0

Üdv. az "ÚÚÚÚÚÚtáljuk a szkrevót!" klubban.

Ha a komoly fődíjakat utólag, független közjegyző közreműködésével sorsolnák, akkor nem lenne ilyen gáz ez a bagázs.

De képtelenek ezt belátni, nem hajlandóak változtatni.
    Néha előfordul, hogy utólag sorsolják a fődíjat, de ez nagyon ritka.
    Ha viszont meg tudják oldani, akkor miért csak minden 20. játéknál van utólagos sorsolás? Sokba kerül a közjegyzői díj???

• Kalapozó topic

zsirildi

7000 Ft-os IKEA kupont keresek, ha nem használnád fel, kérlek küld el e-mailben, előre is köszönöm. 🙂
    (2026. augusztus 31-ig érvényes kedvezmény, 24 000 Ft értékű vásárlás esetén használható fel).

• Negatív tapasztalatok

Napocska3

ugyanez a véleményem róluk, ez a screvo pont nyeremény is nagyon gáz szerintem

• Negatív tapasztalatok

MázlistaFL

Ez a Screvo egyre több helyre befurakszik. Nekem nagyon ellenszenvesek Ahol megjelentek durván silányultak a nyeremények Ol Kométánál korábban autókat sorsoltak mostanság már sokkal értéktelenebb dolgokat - nem is játszom velük aztán a Zewa meg sorolhatnám " Korszak alkotó " kreativitásuk a második harmadik sőt ötödik blokkfeltöltés után játszhatsz af őnyereményért míg máshol elég az egy vásárlás mivel nem mindenki olyan mint a Screvo meg a velük társulók. Perszebértem én a koncepciót amivel a Screvónak sikerül beetetnie a megrendelőit -" többet fognak vásárolni az emberek" Hát DURWARA nem!!! Nem veszek 2x annyi Kométát mint amennyit szoktam sőt amióta a Screvóval kooperáltak semmilyen terméküket sem és minden Screvós " céget" márkát bojkottálok!

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Kati57

4 db jegy eladó a Parádé Rememberre.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1