Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Gratulálunk!
Vénember86Gratulálok én is (na nem egyenként, mert igen szépszámú!) az utóbbi idők nyereményeihez!
A sajt nyereményeim mellet különösen jó érzés látni, hogy most
fórumozók felé fordította Fortuna
(nem a szél hordta össze)
a bőségszarujának öblösebb végét! -
Gratulálunk!
Zsuzsa Nr.1.EuroJackpot 41. játékhét (pénteki)
18,38,41,43,46
7, 10
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
43,9 milliárd Ft
(120 millió €) -
Kérdések és válaszok
PaintuciCsaládiasabb hangulat volt... Akár csak a munkahelyeken is... 😉 De másvilágot élünk. (Akkor is voltak viták.) De kialakultak az íratlan szabályok.
... és ha már munkahely én sem tudtam sokáig vannak helyek ahol még a telefont se lehet bevinni, meg minden be van kamerázva. .. és bizony manapság a 400-500 bruttoért anno a 200-300 bruttoért szó szerint a dolgozók beléd kihajtják... Keményen betartatják a 20 percet, amiből eldöntheted eszel, WC, vagy dohányzás. Sok esetben csak éppen át futni van idő a fórumot. Vagy még azt sem. 2-3 napig. Hol érti ezt meg aki egész nap itt lóg, meg írogat a lebonyolítóknak. Nem nyugszik ha nem ő nyer. Ha nem az van amit ő elgondol. És észre sem veszi magát. ... És még mindig nem fogja fel. -
Kérdések és válaszok
zizkeÉn nem tudom, hogy ki ez a vágási… de tudom, hogy ki a paintuci, pityesz, sada, fozogabi, fareo… meg akkor is ha nem egyenlően érzek irántuk. Tudom, milyen volt ez az oldal 25 éve, és látom mivé lett… az egyik szemem sír a másik meg nevet, mert azért jó, hogy vagyunk páran, akik így vagy úgy, de itt vannak a kezdetek óta.
Még akkor is, ha sokszor olyan oktatja ki, ami még “meg sem született”, mikor én már a vonal- és AP kódokkal küzdöttem. És nem, nem vagyok 60 plusszos, csak korán kezdtem
-
Kérdések és válaszok
PostasRFeltételezem úgy játszotta ki igen... más címmel.
Csak érdekes módon azért azt nem reklámozta, de vissza lehet keresni, másnak sem tetszett a fórumon. -
Kérdések és válaszok
PaintuciDe biztosan két címen laknak.
-
Kérdések és válaszok
PaintuciHa egy cím egyszer nyerhet akkor gondolom két címen laknak. Ha mégsem, akkor, hogy is volt ez???? Na akkor erről kéne mesélni.
-
Kérdések és válaszok
LastcsacsaPityesz76
Ma majdnem benyaltam.. hasznos infó.
Popcorn nyereményjáték nincs? Mert a fórumot elnézve, olvasáshoz jól jönne😂 -
Kérdések és válaszok
PostasRVágási:
Attól, hogy sajnos nem jut idő mindent beírni a fórumra még vannak szintén a háttérben dolgozó személyek akik, írnak a szervezőknek. Pl. én is tettem panaszt a screvonal, írtam a bangbangnak, mert hibára fut a feltöltésem. Sajnos igen, nem jut sokszor idő beírni fórumra dolgokat, mert van, hogy 12 órát kell dolgoznom a telefonom elzárva az öltöző szekrényben a 10 perces szünetem pedig sajnos nem arra megy el, hogy a te vágyad teljesítsem, ha jön épp egy értesítés azt beírjam neked. Mivel én sajnos, jó ha van, hogy fél évente nyerek, így ez számodra nem is releváns dolog.
Ellentétben, ha neked a neved már nincs ott egy nyerteslistán akkor kiakadsz a többi játékosra. Remélem Ecofamilynek is írtál mikor szembe mentek a szabállyal és 2db hetit nyertetek!!!!! -
Kérdések és válaszok
pityesz761000 FT ért kell a tesco ba pepsit venni nem 2 db ot
elnézést hogy megzavarom a fiatalokat,
-
Kérdések és válaszok
PaintuciBocsánat hogy hozzád merek szólni, de várja meg amíg vissza igazolják, főleg a screvonál, az a biztos. Unilever is volt nem ismeri fel mi van a blokkon.
Igen így van azt hiszed mindenki felett állsz, a legnagyobb probléma ha nem te nyersz, vergődtél itt a purina hetin. Már hetek óta.
... és vannak akik szintén írogatnak a lebonyolítónak, csak nincs tele a fórum vele.
Veled van tele a sok ..... -al.
Sada ha törlöd beírom mégegyszer. -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Vagy esetleg kerestél meg lebonyolítót valaha annak okán, hogy valami nem működik vagy a jsz-ban foglaltak ellentétben állnak a játék oldalán írtakkal és javítsák?
Ilyenre sem emlékszem...