Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
weberanyoka!
Ismerős helyzet. Valószínűleg amúgy igazuk van, mert én például tudom, hogy az előző pénzvisszatérítéses promóban a gyerekemnek akartam utaltatni a pénzt, tehát az ő számlaszámát adtam meg az ő fiókjában, a mostaniban is így akartam volna, de azzal a fiókkal már kimaxoltam az 5 feltöltést, és a saját fiókommal amikor végre nyertem, akkor is neki szerettem volna meglepetésként, de már "foglalt" volt a számlaszám. Nem értem, miért kell egy előző promót összemosni a mostanival. -
Kérdések és válaszok
Andi-kaporka63 Nekem azt írja, nem biztonságos stb...Írtam nekik, vàlaszoltak is, hogy kivizsgàlják a problémàmat. Azóta semmi.
-
Kérdések és válaszok
anyokaAmatőr egy banda...
-
Kérdések és válaszok
anyokaAz hagyján.... Vagy 10 különböző eszközön próbáltam, mire egyen sikerült tovább menni, ott az lett hiba, hogy a saját számlászámomat nem fogadja el a rendszer, mert azt írja "már használatban van"...
Ezt megírtam nekik, hogy úgy van használatban, hogy az előző pénzvisszatérítéses promócióban én adtam meg. Azt írták adjak meg másik számlaszámot és ezzel szerintük meg is van oldva.... -
Kérdések és válaszok
kaporka63Aki az everydayme minden 10. nyer, sikerült feltöltenie a számlaszámot?
Nem biztosságos webhely nekem azt jelzi -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada2es: 3.280
3as: 26.340
4es: 2.753.665
5ös: nincs -
sada5ös lottó: 6,24,77,88,89,
-
sadaJoker: 608591
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
nyikolaj007Katy Perry 🎼🎧🎤jegyek eladóak!😉 ( 4db)
+ 2 db ajándék póló és baseballl sapka
Jöhetne cserébe , Tesco, Lidl , Spar ,H&M utalvány. -
Kérdések és válaszok
sadaKösz.
Közben nekem is sikerült.
Eleinte hiába akartam megnyitni a jsz-ban lévő linket, folyton a Möbelix oldalára vitt. -
Kérdések és válaszok
weberItt:
https://smc-lp.s4hana.ondemand.com/eu/p/6GKc9 -
Kérdések és válaszok
sadaBennszülött
Ez mind szép és jó, de hol lehet a játékra regisztrálni?