Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
// Csere-bere fórum 3.
Samidala1 Dolce Gusto kódért 3 Reál Nyerő tízes blokkot kérek.
-
Negatív tapasztalatok
jklandweber
Nyerni sajnos nem nyertem, talán mert sok idő telt el a visszajelzés és a feltöltés között. Egyébként én sem számítottam rá, hogy ezzel ünnepnap foglalkoznak, meg írogatni sem szoktam, de most felbosszantott, hogy esetleg valaki más töltötte fel az én blokkomat... -
Negatív tapasztalatok
weberjkland!
Jól tetted hogy írtál, remélhetőleg akkor rögtön nyertél is, mert már 7-én is fennált ugyanez a probléma, tehát napok óta nem működött. Én lusta voltam írni, meg nem is gondoltam, hogy hosszúhétvégén valaki is foglalkozna vele. -
Kalapozó topic
PaintuciMonster blokkokat kalapoznék ha akad(na) és Neked nem kell.
-
Negatív tapasztalatok
jklandKanen, köszönöm Neked is a választ, meg is oldották, írtam is a pozitívba
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
jklandRossmann Ziaja játék:
délután írtam a negatívba, hogy feltöltöttnek jelzi a blokkomat. Írtam a szervezőknek és a mai ünnepnap ellenére már meg is érkezett a válasz.
Megköszönték a jelzést, frissítették és működik a kódfeltöltés, részletesen leírták a bejelentkezés/feltöltés menetét és kérték, ha bármi gond, elakadás lenne, küldjek képernyőfotókat a problémáról.
Gyors, udvarias, segítőkész hozzáállás, köszönet érte
-
Nyereményjáték infók
pityesz76https://www.liptonicedtea.com/hu/activation/eleted-nyara
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
magdi23Eladó:
a debreceni Aquaticumba két fő részére szóló, egész napos Mediterrán Élményfürdő és Termálfürdő belépő.
Felhasználható: 2025.10.31-ig. -
Negatív tapasztalatok
kanenjkland Én is így jártam reggel a Rossmann-os blokkommal.
-
Kérdések és válaszok
weberA Lindt társasjátékot már mindenki megkapta?
-
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0F1 - Brit Nagydíj
https://www.williamsf1.com/posts/9358daed-f4f8-4253-96ae-2fe9a7424761/competition-win-a-vip-getaway- -
Negatív tapasztalatok
jklandJohnny-X,
köszönöm a segítséged, remélem tényleg csak valami informatikai hiba lesz és gyorsan megoldódik
(a nyereményportálon nincs ott a feltöltött kódjaimnál, úgyhogy én biztos nem töltöttem fel...)