Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
fozo.gabiRita21
köszi az infot
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
designerEladó 2 db Hiperkarma koncertjegy július 2-re a Budapest Parkba, a küzdőtérre! Nem névreszóló!
-
Kérdések és válaszok
Rita21Amúgy meg érdekes mert a jegyeket egy később jövő emailben kell névre bejegyezni mindkét fél kap róla egy mailt ott neked kell kitölteni az adatokat név születési dátum stb szóval azcok hogy te leadodba szervezőknél a neveket email eket de a későbbi linken tebadod meg a nevet 🤔
-
Kérdések és válaszok
Rita21F1 jegy kapcsán . A jegy a rajtnál lévő tribun re szól fedett részre ahogy a díjátadót is jó lehet majd látni valamint nagy kivetítőkön követni a pálya többi részén történő eseményeket . Én megnéztem ilyen jegyet már nem is lehet venni a jegyértékesitő oldalon a két jegy átszámítva 170 körül van árban
-
Kérdések és válaszok
weberAkinek van jegye, az nyilván ne játsszon a saját nevén jegyért. Egyébként elég határozottak abban, hogy az egyik jegy a nyertes nevére kerülhet csak.
-
Kérdések és válaszok
anyokaHeineken
Azért ez elég bolondság. A BL jegyeknél pl. bárki nevét még lehetett adni, most meg van korlátozás?
Ráadásul nekem pl. van mind 3 napra jegyzem, ha most nyerek velük akkor mit is csinálok a dupla jegyemmel ? (Azért ezt próbáljátok velük megbeszélni szerintem....)
Árkategóriát tekintve nem tudok nyilatkozni. -
Nyertesek
sadadm/Pantene:
Bánáti Éva
Faragóné Bíró Anikó
Frick Andrásnè Györgyi
Herczeghné Czere Tünde
Orbán Csilla
Pintér Lászlóné
Rákóczi Renáta
Soltvadkerti Ildikó
Tégné Szedlár Krisztina
Ürmösné Kurcsics Fanni -
Nyertesek
sadaeventim/Hollywood Vampires:
Száva Zsuzsanna
Györkei Roland -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
ZORROEladó új 3 év garanciás fekete Samsung galaxy s26 ultra 512gb és 1024gb-os.Ajánlatot írj.
-
Nyertesek
törpillaLidl mogyi heti nyeremény
-
Kérdések és válaszok
MázlistaFLSziasztok! Van most vlmilyen jatek a MediaMarktnal?
-
Kérdések és válaszok
szamocám...semmi info , várjunk hátha valaki reagál a kérdésedre.
( nekem nem igazán szoktak, max.sada,de ő sem tudhat mindent😊)
😊😬😉