Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
weberErre már én is. Remélem ezután átkonfigurálják ezt a sz.r rendszert.
-
Negatív tapasztalatok
rigopweber: beküldtem már! Futárt akartak küldeni érte, aki majd aláírat velem egy átvételi elismervényt, hogy átvették a még nem nyert blokkokat (értitek ti ezt? vicc...
), de inkább bepostáztam, mert nem érek arra rá, hogy munka mellett várjam a futárt és ezzel bohóckodjak.
Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz belőle. -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 7. játékhét (vasárnapi)
4,10,22,26,27,38
1 db telitalálat van, nyereménye 2 492 130 995 Ft
A következő sorláson a Jackpot 50 millió Ft -
Kérdések és válaszok
weberCsak akkor küldenek róla e-mailt, ha már te is tudod, hogy utaltak, mert a pénz a számládon van.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
teniDanonino hűtőmágneseket keresek.
-
// Csere-bere fórum 3.
teniDanonino hűtőmágneseket keresek.
-
Kérdések és válaszok
Vivcu22Sziasztok! P&G pénzvisszatérítésnél, ha elfogadják a blokkot, rámegyek a tárcára, iban szám stb megvan, majd okézom, kéne valamilyen visszaigazolást kapnom, hogy sikerült, utalják majd a pénzt? Nálam (nálatok is?), akármikor felmegyek az everydayme-re, a cashback promó kapcsán folyamatosan a "there was a problem loading this section" ugrik be, állandóan frissíteni kell, ugyanez volt az adataim feltoltese után is. A 2500 ft viszont már nincs a tárcámban, szóval gondolom sikeres lehetett? Csak nem küldenek mailt róla? Köszönöm a válaszokat előre is!
-
// Csere-bere fórum 3.
ZORRO15db lidl mizo blokkom cserelnem spar nescafera.
-
Negatív tapasztalatok
MázlistaFLSportszelet megint semmi . Állítólag Colombo felesége már többször is nyert Ez az " edző bácsi idáig se volt sovány de idén felszedett legalább 8 kilót. Dézsmálja a raktárkészletet
-
Kérdések és válaszok
törpiNem olvastam amit írtatok,de most igen. Az ECOFAMILYT mi megreklamáltuk,mert nem az volt írva,hogy illusztráció,hanem napi nyeremény. Az elektromos kerékpár nyereménynél sem csak bicikli kereket adnak. írjatok ide,mert sokszor nem is tudnak a felajánlók,hogy a nyereményt valaki csökkenti:
czendrei.bence@ecofamily.hu
Amúgy a másik játékuknál is letelt a 70 nap,ajándék sehol,ott is érdeklődtünk kétszer is,arra jött a pénteki e-mail,hogy beszerzés alatt -
Negatív tapasztalatok
weberBe fogod küldeni a blokkokat?
-
Kérdések és válaszok
rigopcca, sünkutya: A legkellemetlenebb (ide más szó is behelyettesíthető), hogy a játékszabályzat eleje azt írja a nyeremények résznél, hogy részletek a mellékletben, majd legörgetsz, és a mellékletben sincs SEMMI részlet, csak hogy ajándékcsomag
- ergo nincs miért reklamálni.