Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada2es: 2.540
3as: 17.600
4es: 1.472.295
5ös: nincs -
sada5ös lottó: 1,7,25,52,59,
-
sadaJoker: 173409
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
szentesinéAz Iphone miatt ne írjatok ,mert eladtam. Köszönöm az érdeklődéseket.
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
varandNyertem egy fődíjat a P&G-tól. küldtek egy olyan márkájú termeket, de nem olyan árban és tudásban, mint a játékleírásban volt, írtam nekik egy e-mailt melyben leírtam a csalódottságomat. Pár hét múlva vissza írtak, hogy sajnálják és küldenek meg Rossmann vásárlási utalványt. Na ez tegnap megérkezett. Respect nekik.
-
Felajánlások
évike69Nyíregyháziak!
Fel ajánlok egy jegyet Bódi Tesók előadásra
Ma este 18 órakor kezdődik Nyíregyházán
Váci Mihály Kulturális Központban
Első jelentkezőnek emailben küldöm a kódot! ☺️ -
Nyertesek
agiliEcof. nyerő harmadik az előbb!
-
Kérdések és válaszok
SzerencsésFlótásKoszonom, Neked is!
-
Kérdések és válaszok
sadaSok szerencsét!
Nem játszom vele, de nekem ez úgy tűnik, olyan, mint a Penny csippantós játékai: Ha vásárolsz, automatikusan bekerülsz a kalapba, akármit is mond a humán erőforrás. -
Kérdések és válaszok
SzerencsésFlótásBocs tévedtem és köszönöm,hogy vetted a fáradságot a segítséghez Én is megtaláltam ezt a leírást ennek ellenére Simple ügyfélszolgálat azt mondta ,h csak a pályamatrica vásárlók vesznek részt Na ez érdekes. Most vagy rosszul tudja vagy burkolt árukapcsolás, na mindegy , Tegnap direkt simplevel parkoltam Várom a telefont ,mint a Signálnál
.Játékunkban nem csak az e-matrica-vásárlások vesznek részt. Ha a promóció időtartama alatt a Simple appal fizeted bármely köztéri parkolásod; illetve ha autómentés-biztosítást kötsz az alkalmazásunkon keresztül, minden egyes vásárlással növeled esélyeid a nyereményre. -
Nyereményjáték infók
sadaCsütörtöktől a Lidlben játék lesz
- 3 db Kynley vásárlásával
és
- 2 db Violife és/vagy Viodeli vásárlásával is. -
Kérdések és válaszok
sadaÉs te leírod?