Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
sadaA jobb alsó sarokban keresd!
https://nyeremenyjatek.1x1vitamin.hu/ -
Kérdések és válaszok
retexsisa lidl-1X1 játékra töltöttetek már fel blokkot? én nem találom a felületet...
-
Kérdések és válaszok
weberMit kell rajta kideríteni? Olvastad a játékszabályt? Szó sincs benne blokkról.
-
Kérdések és válaszok
PaintuciAkkor most már a nádudvarit kéne kideríteni én nem szoktam írogatni cégeknek, félős vagyok. 😯😳😂
-
Kérdések és válaszok
PaintuciNagyon menő vagy... 😜
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Sőt, tudom fokozni:
Sport szelet
Kedves Játékosaink!
A technikai hibát elhárítottuk, így mostantól már önállóan, AP kód megadása nélkül is fel lehet tölteni a promóciós csomagolásokban található kódokat.
Köszönjük a türelmeteket, és sok szerencsét kívánunk a játékhoz! -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Sport szelet
Kedves Játékosaink!
Jelenleg egy technikai probléma miatt átmenetileg nem minden feltöltési funkció működik megfelelően. Csapatunk már dolgozik a megoldáson, és várhatóan hamarosan lehetőség lesz arra is, hogy önállóan csak a kódot töltsétek fel.
Kérjük a türelmeteket és a megértéseteket, a hiba elhárításán folyamatosan dolgozunk.
Köszönjük a türelmeteket! -
Kérdések és válaszok
fitoskaScrevoéktól én instán szoktam érdeklődni. Ott próbálj írni nekik. Eddig mindig válaszoltak...
-
Kérdések és válaszok
PaintuciA sportszeletnél meg lehet találni blokkot még keresés nélkül is, meg most a coop játékkal egybe lehet kötni. 🤔
-
Kérdések és válaszok
PaintuciAmúgy szerintem a srevo most kaparást gyűjt ezzel a képfeltöltéssel... Lehet nincs nekik elég...
-
Kérdések és válaszok
PaintuciVettünk csokit nyáron mert a csoki az kell,
vettünk rajta mást is, így eltettük a blokkot de minek? (De ezen nem bosszankodom...)
Sportszelet most kapja az ívet az fbn is... Ez nem volt megfelelő tájékoztatás.
Karton számra akkor vettem amikor még volt a kicsi sportszelet és levehető volt a külső csomagolás. ...és így higénikusan tovább volt adható, ajándékozható.
(Nagy tételbe nem spejzolunk kaját, max domestos, ásványvíz... Mert rájárok mint egy egér.)
Srevonál meg jó lenne tudni mert utolag majd bekér 30 blokkot... Szóval...
Ha írok nekik válaszolnak????? -
Kérdések és válaszok
Rita21berno a cinema játék nyertesei kint vannak csak le kell lapozni a lap aljára és megnyitni a nyerteseket .
Tény vannak olyan játékok ahol semmi nyertes lista ilyenek többek között a penny kártyacsippantós játékok valamint az unilever ahol nagyon ritka hogy kiírják de többségében azért van lista