Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
BrainboxF****** amiket írtok! Nem bankban dolgozom, de a munkám kapcsolódik a bankszektorhoz, tehát van rálátásom.
Manapság nem az ritka ha valakinek van, hanem az ha valakinek nincs számlája.
Sétáljatok csak be egy hipermarketbe és nézzétek meg ahogy a fiatalok ( mindenki,már a 10 éves is) mobillal a fizet. Gondolhatjátok hogy nem anyuciét, hanem a sajátját használja.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy ha játszik valaki és nyer, kábé 10 perc alatt nyit egy új számlát, ami egy óra múlva már él.
Nem az 5000 ft-os nyereményez fogják nyitni ez is fix, de azt csak nem gondoljátok hogy az az egész bárkit bármiben meggátol.....
Naívak vagytok, ha mégis.
-
Negatív tapasztalatok
gasexJavaslatom, hogy közös bankszámla esetén csak azok nyerjenek, akiknek nevén van a számla és ezt igazolni tudják. Így minden kitalált nevű ki van zárva. Más családtag, kutya, macska stb. már eleve nem játszhat. Kizárt a csalás lehetősége.
-
Negatív tapasztalatok
fozo.gabiArról az opcióról ha valakinek nincsen bankszámlaszáma, akkor nem is tud játszani, vagy nyertesség esetén sürgősen nyit egyet, bár az óránkénti nyeremény esetén nem annyira éri meg, inkább egy heti vagy fődíj esetén (a láncspecifikus nyeremények viszont nem bankszámlához köthetők) eszembe jutott hogy van amikor egy nyereményjátékon pl már fix időpontra lekötött utazást lehet nyerni. Sőt kikötik, hogy a nyertesnek mindenképpen utaznia kell. Ebben az esetben az ember mérlegel, jó-e az időpont, elmenne-e és ha nem menne el, akkor nem játszik.
Oké, értem hogy más a pénz és más az utazás, de ha a játékszabályzat szerint saját bankszámla kell hozzá... -
Negatív tapasztalatok
fozo.gabitimotka, nincsen bankszámlád?
Én örülök a szigorításnak. Ha egy háztartásban hatan laknak és hat néven játszanak, közben egy bankszámlára kérik a nyeremênyt az szerintem nem oké. Ez így sokkal tisztább -
Negatív tapasztalatok
timotkaAkik egy lakcímen lakhat azoknak engedhetnék. Pl. így én is ki vagyok zárva, mert nincs kártyám.
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Skandináv lottó 14. játékhét
1,5,16,27,28,31,34
5,6,9,24,25,32,35
7 találatos szelvény nincs.
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
155 millió Ft -
Negatív tapasztalatok
FlyGuyMert nem...
jobb így, mert ha engedik, akkor a szomszédasszony, barátnő, unokatestvér stb. "nevén" is ugyanarra a szálára fognak nyerni, főleg a fórumos kiskapus trükközők -
Negatív tapasztalatok
timotkaMiért nem lehet egy párnak 1 kártyája? Ha nem tud igazolást adni, de közösen használják a kártyát pl. ?
-
Negatív tapasztalatok
fozo.gabiweber, olyan szempontból van baj és ezt meg is írtam nekik miután olvastam itt erről (még mielőtt nyertünk volna én is és a férjem is), hogy nem lenne fer csak azért nem megadni a nyereményt, mert közös a számlaszám. Más férj és feleség külön bankszámlával meg simán nyerhet. De megnyugtattak, hogy nyerhet férj és feleség közös számlával és mint utólag kiderült, leellenőrzik. Ennek az ellenőrzésnek én nagyon örülök
-
Negatív tapasztalatok
FlyGuynagyon is jól gondolták a szervezők, itt biztos nem fog ugyanaz a háztartás 6-8 db profilt regisztrálni és minddel nyerni, kivéve ha van 6-8 db bankszámlaszámuk
-
Negatív tapasztalatok
törpiEngem meg simán elutasítottak,mert párom és én számla tulajdonososk vagyunk és csak egyik ember nyerhet.
-
Negatív tapasztalatok
weberVolt már róla szó, járt más is így.
Egyébként nincs ezzel baj, így legalább nem tudnak az emberek a kutyájuk, macskájuk nevével is nyerni, valós emberek, valós számlaszámmal tudnak játszani és a játék végéig kb. csak az nem fog nyerni, aki nem akar.