Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

EuroJackpot 15. játékhét (pénteki)
    1, 6, 11, 18, 48
    10, 12

A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
    5,3 milliárd Ft
    (14 millió €)

• Nyertesek

Vivcu22

Roska, megkérdezhetem, mikor töltötted a Domestost, és mikor írtak vissza, hogy megvan a kulacs? :) én ma töltöttem blokkot, de csak annyit írt ki, hogy pályázatát fogadtuk, remélem, még benne leszek az első 100 - ban 😁

• Nyereményjáték infók

pityesz76

https://semmelweis.hu/alapitvany/1-szazalek-felajanlas/

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Vágási 2.0

Olvasgattam a Heineken nyereményjáték szabályzatát, de nem láttam benne, hogy a napi nyeremény (páros BL-döntő belépő) milyen kategóriájú jegyeket takar.

Írtam Heinekenéknek, das Válasz:

"Köszönjük az érdeklődést, pontosabb információt a rendszerben történt regisztráció után fogunk tudni adni.

Addig is köszönjük a türelmet.

Üdvözlettel,
    A Heineken Csapata"

Ergo majd akkor derülki, hogy milyen kategóriájú a páros tikett, amikor megküldik az infókat róla, vélhetően majd május második felében.

Elég érdekes... A Pizza Hut / KFC játékszabályban ott figyel, hogy 2. kategóriájú jegyeket lehet nyerni. A Heineken miért nem tudta ezt beleírni???

Na mindegy, meglepne, ha nem 3.kategória lenne a befutó, de ki tudja. Óriási árkülönbség van az egyes kategóriák között.

• Nyereményjáték infók

sada

https://tesco.henkelnyeremeny.hu/

• Nyertesek

Andi4

Tesco Cappy Feldobox

• Nyertesek

roska

Dm Domestos üveg kulacs 😁

• Nyertesek

Drimi

Tesco/Cappy : Feldobox

• // Nyereménytárgy csere-bere

nyikolaj007

Sziasztok !
    Valakinek/ valamiért? ( jelképes cseréért)

Páros workshop főzőiskola / 11 féle 3 órás főzőtanfolyamból választhattok!
    Az ajándékutalvány az Ursa Maior Kreatív Műhelyben váltható be.

🍳🥘🍲🫕🥣🥗🍿🍢🍝🍜🫖☕️

• Kérdések és válaszok

Rita21

Bocsánat anyoka 😅

• Kérdések és válaszok

Rita21

anyuka igen és ez így szabálytalan is mivel a jsz nem tartjak be. Ha nincs fődíj se lehet ilyet megtenni . Bezzeg ha mi hibáznank rögtön kibuvok lennének felsorolva. Ma ismét írtam nekik mivel semmit nem válaszoltak holott a játék utolsó napján egyből írtam nekik és az se most volt már ....
    Kíváncsi leszek a válaszra mert így ha nem is olyan sok de pár pályazatom bukta

• Kérdések és válaszok

anyoka

Az összes coca-cola játék az utóbbi időben akkor zárt le amikor az utolsó napi díj kiment. Sajnos nem veszik figyelembe, hogy a fődíjért még lehetne játszani.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4