Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
MázlistaFLOK! " Ettől nagyobb bajunk ne legyen! Na de mégis! Balogh levei az " Álom melóbe a "Cápákbe az igényes korrekt vezetőt céget preferálja ezerrel és mintha mindezt Ő képviselné. Már akkor ellenszenves lett amikor a többi nagyképű harcsával kigúnyolták azt a lakatos mestert akiaz aknafedelek kiszintezéséhez mutatott be egy egyszerű de nagyszerű szerkezetett. Aki ment már rá- már pedig kis hazánk úthálózatában ez nem nehéz -"akna gödörre ami igazítja a futóművet meg a fogsort is - biztosan hasonló jókat kíván Levinek mint Én. Na de elő a farbával mi a nyűgöm? Mondom írom. Az OK ,hogy nem levi a Szenkirályi marketing főnöke de néhe néhe oda nézhetne mert még is csak Őt na meg a céget fémjelzik. Nem olyan régen volt amikor " nemes egyszerűséggel letagadtak egy heti nyereményt TV vagy Pizzasütő közül lehetett azaz lehetett volna választani ha el nem csalják! Írásom akarom mondani írni valódi oka eme kihagyhatatlan felvezetés után a most lezárult Lidl " Hidratálj a Szenrkirályival és nyerj" Játék. Múlt hónap 26. án zárult és azóta nem küldték a virtuális utalványokat . Mire várnak?! Az ellenőrzés már megtörténz egy-egy emailt kellene elküldenia nyerteseknek. Kivárják a 90 napot????! A Mizse 2 napon belül számlára utalt. Levi Levi -széphajód van, Te kis huncut!
-
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Kinder:
Szintén zenész, annyi eltéréssel, hogy mikor elküldeném a páHázatot, nem törPénik semmi, a figyelmeztető üzenet sem jelenik meg.
És persze visszaigazoló e-mail sem jön, hogy beérkezett volna a páHázatom.
Valami zavar támadt az Erőben Ferreróéknál. -
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Ferrero Rozsé:
Megpróbáltam a céges számítógépen feltölteni, akkor már engedte feltölteni a nyugta képét (otthoL csak a mosógép forgott).
Monnyuk a renczer így sem írja ki a feltöltött file nevét, rá kell vinni a kurzort a Feltöltés gombra, akkor jelenik meg... Na mind1...
De amikor rányomtam a FELTÖLTÖM A KÓDOM gombra, ez az üzenet jött vala:
Oops, something went wrong. Check your browser's developer console for more details.Oops, something went wrong. Check your browser's developer console for more details.
Mi a titok??? -
Kérdések és válaszok
kincsSpar - Coca-Cola - „Kortyolj, nyerj és dobd fel a konyhád!”
-
Negatív tapasztalatok
timotkaKicsiGila pedig még nyugtaszámot is kér. ?
-
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Ferreró Rózsé & Kinder
Nem tölti fel a nyugta képét...
Hajnalban nem működik a rendszer??? -
Kérdések és válaszok
weberf.judit!
Szerintem pótnyertesség lehet , mert ha nyertél, azonnal kiírta az oldalon. -
// Csere-bere fórum 3.
FáreóMonster blokkot cserélek Staropramen kódra
És lenne pár db felesleges Henkel blokkom is.
Minden megoldás érdekel.
Pl. Coca-Cola , Fanta,Sprite kód. -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 36. játékhét (csütörtöki)
2,5,7,24,31,44
A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
285 millió Ft -
Kérdések és válaszok
PaintuciSparral volt?
-
Kérdések és válaszok
PaintuciHol lehet coca cola termoszt nyerni?
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Paintucitörpi írtam az fb-n.