Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
jojóSnehulky pólót vásárolnék .
-
Kérdések és válaszok
sadaA ChatGPT-ben is lehet választani különböző modellek közül, mindegyiknek különböző a képessége és különböző felhasználásra szánják.
Az sem mindegy, milyen pontosan teszed fel a kérdést. -
Kérdések és válaszok
weberA chatgpt sokszor nagyon nem okos. A múltkor egy kvízjáték kérdéseit írtam be, mert lusta voltam keresgélni, válaszlehetőségeket szándékosan nem írtam. A 2/3-a lett csak jó. De volt olyan is, hogy valami helyet kérdeztem, hogy mikor nyitott meg, harmadjára sem jól tippelt, ott sem adtam meg a lehetséges válaszokat. De a legjobb volt, mikor egy írónő a saját könyvéről kérdezte meg, hogy azt ki írta és magabiztosan más írót írt, annak az írónak még csak hasonló könyve sincs. De konkrétan is megszívatott egyszer külföldön, mikor megkérdeztem tőle, hogy hol találok csomagmegőrzőt, aztán kiderült, soha nem is volt ott. Persze elnézést kért és másodjára már jót írt, de odamentünk feleslegesen. Úgyhogy sajnos ő sem mindenható.
-
Kérdések és válaszok
Mimi89Nekem azt írta,hogy kémény 😁
-
Kérdések és válaszok
weberFolyó?
-
Kérdések és válaszok
sadaÉn ilyet találtam:
"Száj nélkül beszélek és fülek nélkül hallok. Nincs senkim, de a széllel élek. Mi vagyok én?"
Visszhang. -
Kérdések és válaszok
AranyoskicsiBocsánat a második sort rosszul írtam, szája van de sosem kér.
Hátha így lesz még ötlet 🤔 Köszönöm szépen az eddigieket is, de szerintem azok nem jók🫣😔 -
Nyereményjáték infók
bazsaparaNem tudom ide illik-e: https://www.everydayme.hu/braun-vasarolj-es-ertekelj
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada2es: 2.890
3as: 19.095
4es: 1.524.845
5ös: nincs -
sada5ös lottó: 2,17,37,44,78,
-
sadaJoker: 813727
-