Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyertesek
Vénember86Ecofamily Perwoll napi- tegnapi feltöltés, ma hajnalban érkezett az értesítés
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
MázlistaFLUtóirat: Hiszed vagy nem különös gonddal figyelek az írásra mégis ilyen betű összetapadást produkál a masina
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
MázlistaFLNe értsük félre egymást- mint általában. Az OMV autós nyereményjáték szuper ha megnyerném nagyon örülnék ráadásul most eléb " akár mennyit" tankolni nem mint korábban 2x 30 litewrt bár az sem volt gond Viszont az,hogy egy ekkora cég az adott típusnak csak a fapados válzozatát sorsolja nem egy elegáns. Mégegyszer,hogy ne túráztasd magad a " fapadosnak" is örülnélók csak hát na Meg most kávé kortyolgatás közben van időm meg kedvem is írkálni hát ha elolvassa egy OMVs főmufti nem valószínű de nem is lehetetlen
-
Gratulálunk!
jklandPaintuci, gratulálok a szuper nyereményhez!

-
Gratulálunk!
nonemPaintuci!
Gatulálok ! -
Nyertesek
CsillagcsajAldi grill országos 50ezer utalvány
-
Nyertesek
nika01Powerade kulacs
-
Gratulálunk!
Vágási 2.0Drakulál a százados úr is.
-
Kérdések és válaszok
weberMindig a sorsolás napján értesít az Unilever, így igen. De sok nyertes volt viszonylag, szóval a pótnyertességre még lehet számítani esetleg.
-
Kérdések és válaszok
zizkepappocs! Igen, most beszéltem velük más ügyben , de rákérdeztem erre is. Sajnos ez nekem sem jött össze.
-
Kérdések és válaszok
pappocsSziasztok! Szerintetek a Unilever FIFA különdíjasok már mind értesítve lettek?
-
Gratulálunk!
marcsi8Paintuci! Gratulálok!