Bejelentkezés
| A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
weberA Best Support szerintem a Maggi plüsst fogja küldeni.
-
Kérdések és válaszok
FáreóAldi kalendáriumos játékkal novemberben csak 1x lehet játszani regisztrálni, mert naponta nekem nem engedi,azt írja:
“A megerősítését a részvételhez már korábban megkaptuk, így nincs további teendője.
Köszönettel.” -
Kérdések és válaszok
FáreóMilyen nyereményt küldhet GLS-el a Support Partner Kft.?
-
Nyereményjáték infók
sadahttps://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok
-
Kérdések és válaszok
KisanyamSziasztok! Az Aldi/Ariel, Lenor játék ellenőrzés után tényleg fog küldeni valami visszaigazolást, vagy csak a felugró ablakban ez a standard szöveg. Köszönöm.
-
Kérdések és válaszok
törpiweber: még nem küldték ki,sajnos
-
Kérdések és válaszok
Marcsika58Elnézést rosszul írtam, ez nem a Nyugtalottóra vonatkoziik. RONDOGO ra . Egyébként a nyugtalottónak már többször irtam,hogy a bónuszpontokat mikor lehet kedvezményekre beváltani.Az igéret nagyon régóta meg van. Sajnos választ nem kaptam tőlük.
-
Kérdések és válaszok
Marcsika58Nyugtalottóra válasz.
2025.11.01-el email-re kaptam értesítést, hogy 2025.11.01-el megszüntetjük a Rondo Magyarországi szolgáltatást. Fiókhoz való hozzáférés továbbra működni fog. Minden nyereményt megfelelően kifizetünk, vagy elküldünk. Ma belépek az oldalra nyereményeim nem mutatja. Szeptember 01-től 10.31-ig utalni kellett volna nekik 13.500 Ft. ( Szerintem lehet, ihatok rá hideg vizet. ) -
Kérdések és válaszok
sadaKüldenek.
Hétfő délután.
Ne a nyerteseket nézd, hanem a nyugtáidat, ott egyszerűbb. -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Nyugtalottó:
Aki nyert már, annak küldenek értesítést e-mail-ben vagy mindig sasolni kell a sorsolást?
Én sok-sok éve játszom napi 2 nyugtával, de semmi... -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
magdi23Gösser botanic 4%-os, 0,33l-es dobozos sör (1 karton) eladó Heves megyében, esetleg Budapesten. Csak személyes átvétellel. Utalványt is elfogadok.
-
Kérdések és válaszok
timotkaAldi Rio Mare küldött már utikat?