Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Nyertesek

fitoska

10 db-os Nescafé 😊

• Kérdések és válaszok

Paintuci

😘😘😘😘 Fogjuk a nyuszira...
    😉

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

pbarbiy

Eladnám 20000,-Ft értékű Vígszínház ajándékkártyám 15000Ft-ert.
    Digitális, így e-mailben tudom küldeni. 2026.12.31-ig érvényes. Holnaptól lehet úgy tudom a novemberi és decemberi előadásokra megvenni a jegyeket, így jó helyekre le lehet még csapni.

• Felajánlások

Denom

🙏

• Felajánlások

askm

Kedves Denom!
    Nem publikus az e-mail címed.
    Ha nem sikerül célt érned, én szívesen küldök Neked egyet Yamal-os kulacsot. Írj Rám, ha gondolod!

• Kérdések és válaszok

MázlistaFL

Semmilyen köröket sem futok-fáj a térdem Kortyolgatom a kávét és kuncogok Remélem a marketingesek respektálják az óhajodat és minden nyereményedet a 90. napon kapod meg ezek után -de csak Te. Amúgy nem vagyunk haragban úgy tudom. Szerintem a szövegértelmezést nem kapkodod el. Leírtam,hogy miután kiderült az ominózus 20% nem számít tudomásul vettem és lapoztam. Ne haragudj már,hogy a megkérdezésed nélkül megkérdeztem. A Szentkirályi100 ezres utira is rákérdeztem de nem " durwaanyátmindenkinek stílusban -másnap már küldték az utit . Ezek után sem fogok 90 napot várni semmire csak hogy neked tessen.

• Nyertesek

kincs

Lidl bonbonetti-roshen 10000Ft utalvány.
    20.000 Ft Coop utalvány

• Nyertesek

Nórika

Coca-Cola kupak kóddal 10.000 Ft Feldobox utalvány 😍

Annyira hihetetlen...soha az életben nem nyertem még Coca Cola nyereményt az elmúlt kb 20 év alatt🤦😯

• Kérdések és válaszok

kincs

https://www.facebook.com/momentsjatek

• Kérdések és válaszok

milán74

Moments nálam sem működik.

• Kérdések és válaszok

Denom

Én is gyerek miatt "küzdök" érte, mert szeretné megkapni...meg az elveim miatt is fontos! Sajnos nagyobb tétellel is volt már tapasztalatom, hogy próbálták benyelni.
    De örülj neki hogy eddig nem kerültél ilyen helyzetbe és nálad minden tökéletesen bonyolódik le!

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Lastcsacsa

Feldobox digitális ajándékkártya 10eft értékű, 5ért vihető.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4