Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
// Nyereménytárgy csere-bere
KathrineAuchan 10.000 Ft értékű ajándékkártyát cserélnék más ajándékkártyára, utalványra, vagy mit adnál érte?
-
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
bazsaparaMár az is pozitív, hogy találtam kódos Sport szeletet, de az főleg, hogy nagyon friss, teljesen más az íze, mint a régebbi, nem kódosnak. Most kell unalomig bekajálni belőle, mire elkezdődik a játék, a könyökömön fog kijönni, de legalább a legjobb formájában esszük tele vele magunkat.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
lettinana4, kérlek írj rám, mert Neked nem lehet írni. Köszi!
-
nana410 000 Ft értékű Aquaworld ajándékkártya, eladó 6000 Ft-ért
-
"Fejemet a falba...!" - önostorozó
weberAz egy dolog, hogy itt a főoldalon nincs írva, a nagyobb probléma, hogy a screvo app-ban sincs írva ez a fontos info, én is csak a játékszabály elolvasása után szembesültem vele, úgyhogy offolom is a játékot. Vagy méregdrága kisboltban kellene vennem, vagy dohányboltban, oda meg nem járok.
-
gabriella.huSziget napijegy eladó a csütörtöki napra! Shaw Mendes, Nelly Furtado…
-
Sürgős segítségkérés
csukesz74Paloznaki Jazzpiknikre 08.02 szombatra 2 db napi jegy eladó 10.000Ft/db áron.
(A jegyek ára 32.400-Ft/db jelenleg.)
Sajnos családi okok miatt nem tudunk elmenni.
Tel.:+36203541442 -
"Fejemet a falba...!" - önostorozó
BennszülöttRemélem jó meleg lesz holnap és legalább annyi haszna lesz a Coopban vásárolt Dreher 24 - nek, amivel mától lehet nyerni a Screvon, hogy felfrissít - mert szándékaim ellenére, nyerni nincs esélyem vele.
"bármely magyarországi, országos kereskedelmi lánchoz nem tartozó kiskereskedelmi üzletben, kiskereskedelmi forgalmazás keretében kapható, az alábbi felsorolásban szereplő, legalább 1 db (egy darab) dobozos Dreher 24 terméket..." -
csukesz74Paloznaki Jazzpiknikre 08.02 szombatra 2 db napi jegy eladó 10.000Ft/db áron.
(A jegyek ára 32.400-Ft/db jelenleg.)
Sajnos családi okok miatt nem tudunk elmenni.
Tel.:+36203541442 -
Kérdések és válaszok
fitoskaKöszönöm!
-
Kérdések és válaszok
WeghANem. Majd küldik az ilyen email-t hogy: A nyár csak rád vÁRT!
Nyerj a Mizo Coffee Selection Termékekkel! -
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
nagy-iÉn is csak TéglagyáriM beírása után vettem észre hogy hiányzik.