Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
fcnvhttps://mentsdegyszeruen.hu/promociok/egymilliotavaszra/
-
Negatív tapasztalatok
Johnny-Xjojó
Szerintem (is) nagyon jól tudják, hogy mennyi az annyi. Nem véletlenül vártak a játék végéig (=belépési lehetőség kizárása). Gyanítom, hogy a szokásos sablon szöveg mögött már egészen pontosan megvan a költség-kalkuláció. Nagyságrend: szerintem 2-3 nap alatt elfogyott a gyorsasági 100. Akkor is, ha baromi lassan akadtak rá az emberek a promócióra. Ehhez képest a 6. napon még délután-estefelé is kaptak nyertes értesítést a fórum posztjai alapján. Ekkor már tuti begyorsultak az események, de legyen átlag napi 100 feltöltés. 3-400 x 6000 Ft = 1.8 - 2.4 milla értékű bénázásról beszélünk alaphangon. Ezért talán már érdemes hallgatni, és jászani a hülyét...
Nálunk, a családban 3 értesítés ment a kukába, de ez van! Nem akkora volumen, hogy ezen rugózzunk. Én már elengedtem. -
Nyertesek
Puzsi10Mizo 5000 Ft
-
Nyertesek
Stumpi26Mizo 5000Ft
-
Negatív tapasztalatok
jojóValóban nem kellene bizonygatni,nagyon jól tudják ők azt,hogy ki nyert ! Be kéne vállALNIUK !!!
-
Negatív tapasztalatok
hasiÉn is írtam nekik .nekem sem válaszoltak
-
Negatív tapasztalatok
verkahasi Én is nyertem a CBA-ban ajándékcsomagot, de nem ért ide... írtam nekik de nem is válaszoltak
-
Negatív tapasztalatok
Vergokanhasi!
Én is így jártam, de nem hagytam annyiba, írtam nekik többször, majd egyszercsak kaptam választ is, elnézést kértek és hogy hamarosan küldik, aztán 1 héten belül meg is érkezett. -
Sürgős segítségkérés
törpimarcsi8:sehogy,elbuktad. Én is így jártam
-
Negatív tapasztalatok
pieceofluckSenkinek sem kellene bizonygatnia, hogy nyert, mert eleve csak annak dobta fel a kézbesítéshez szükséges űrlapot, aki nyert, így nekik tudniuk kell, hogy a 100-on felül még kik azok...
Nekem van képernyőfotóm, de csak egy sablon választ kaptam, hogy kivizsgálják az ügyet, azóta semmi.
Arra kíváncsi lennék, hogy azok megkapták-e már a nyereményt, akiknek a neve rajta volt a listán. (?) -
Negatív tapasztalatok
bbscJojó illetve nem mindenki csinál képernyő képet és más is hasonló cipőben jár mint én az igazát hogy bizonyítja?
-
Negatív tapasztalatok
agi80hasi
Én is várom, még semmi