Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Gratulálunk!

marcsi8

jojó! Köszönöm szépen! 😊

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

magdi23

Gösser botanic 4%-os, 0,33l-es dobozos sör (2 karton) és Gösser epres (1 karton) eladó Heves megyében, esetleg Budapesten. Csak személyes átvétellel. Utalványt is elfogadok.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

nonem

AOVO masszázspisztoly ,
    Click And Grow Smart Garden
    Bontatlan mindkettő karácsonyi ajándéknak is jó lehet.

• Negatív tapasztalatok

weber

Az ő szervezésüknél mindig ez van. A Penny Coca nyerteseket is sokára tették fel. A Jack Daniels-ről nem beszélve, aminek a nyerteslistája kb. a játék vége után 2 hónappal került ki és konkrét nyertesértesítő sem volt, hogy tudjon az ember mire hivatkozni.
    De a Maxxon is elég ráérős általában.

• Nyertesek

Gloria91

Tesco-Pringles: Monopoly :)

• Negatív tapasztalatok

Johnny-X

Van ez a "SPAR - Coca-Cola, Sprite, Kinley, Fanta nyereményjáték"
    Feltöltési időszak: 2025. november 6. - 2025. december 3. Vagyis: mindössze 3 teljes nap maradt vissza a játékból úgy, hogy a résztvevők még be tudjanak lépni a felületre. Ennek ellenére a lebonyolítók még egy darab nyertest nem írtak ki a játék oldalára. 3/0 heti, de még egy fia napi nyertest se! (24/0) Már nem emlékszem, melyik játék volt (talán valamelyik Powerade), ahol a csomó kiküldött nyertes értesítés után a játék befejeztével sokan nem tudták igazolni a nyertességüket (mert ugye belépni már nem lehetett, nem volt aktív az oldal ezen része).

Ne legyen igazam, de ha valaki esetleg ezen a (SPAR - Coca-Cola) játékon úgy véli, hogy nyert, nagyon gyorsan lépjen be az oldalra, készítsen képernyőfotót a - most még elérhető - adatokról, és bízzon benne, hogy minden úgy is marad, ahogy most látja!

Természetesen írok a lebonyolítóknak is, hogy mi a nyertesek kihirdetése kapcsán a késlekedés oka? (Első levél, mézes-mázos fogalmazás, rendkívül udvarias stílus, satöbbi, satöbbi. De azért magamban igencsak bosszankodom, hogy annyit nem tesznek meg, hogy mondjuk heti 1x frissítik a játék oldalát!!!)

• Gratulálunk!

Vágási 2.0

Értem, tehát megint az utolsó napokra hagyták a fődíjat.

Jók/fontosak ezek az infók.

Talán ezért is hagyják az utolsó napokra, mert tudják, hogy ha kiderül (pl. itt ezen a Fórumon), hogy elvitték, akkor megcsappan a vásárlási kedv. (Mert tutira nem írják be a nyertesekhez, hogy már elvitték a fődíjat...)

Remélem, ha a legközelebbi nagy nyertes is a Fórumról lesz, így beírja, mint most te.

Én másodmagammal Jawakarára utazom tavasszal (április 20-30), ha arra jártok, integessetek.

Még egyszer Drakulálok!

• Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték

KicsiGila

Igazából bárminek
    Nem nyertem már régóta (2 db plüssön kívül) :(

• Gratulálunk!

marcsi8

Vágási 2.
    Egyböl kiírta még meg is lepődtem, nem akartam hinni a szememnek ez
    27.-én volt és ma délben jött az értesítés,hogy elfogadták a blokkot .
    Köszönöm szépen

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

Hatoslottó 48. játékhét (vasárnapi)
    7, 9, 11, 21, 28, 34

Telitalálat nincs.

A jövő heti Jackpot 600 illió FT!

• Gratulálunk!

jojó

marcsi8
    Gratulálok !,Ügyes voltál !! ;)

• Gratulálunk!

Vágási 2.0

Drakula az utazáshon'. Utazni jó.

Ez szkrevós móka volt, minden 2. játék után lehetett menni a fődíjért.

A rendszer azonnal kiírta, hogy nyertél? Ez mikor történt meg és mennyi idő telt el a hivatalos megerősítésig?

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4