Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
-.-.Johnny-X Hozzászólás: 2025. június 19. :: 22:14
nika01
CBA RAMA kapcsán: úgy hallottam, hogy időnként nem ér célba a nyeremény értesítő email (nem csak freemail-es email címre), sőt a már megnyert + visszaigazolt nyereményt sem sikerül mindig kézbesíteni. DE: nagy pozitívum, hogy a lebonyolító "nem hagyja annyiban", gondolom, ezért az a viszonylag sok, kései értesítés.
Szóval: 1) gratulálok 2) a többieknek tessék példát venni a lebonyolítóról! -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Trixy87Kolorádó napi jegy 2 fő részére (bármelyik nap beváltható: július 2. – július 5.) eladó esetleg utalványra cserélhető! Érdeklődni @-ben lehet!
-
Kérdések és válaszok
Johnny-XVolt ez az Interspar 30 éves nyereményjáték. Itt már mindenki megkapta a nyereményét, aki nyert? (Főleg a játék végére gondolok).
-
Negatív tapasztalatok
NapibetevőCoors főnyeremény 2 éjszakãs utazás Coloradoba? Még el se kap a jet leg, már jöhetsz haza...
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
CsivobakajSziasztok,
Sziget jegyek érdekelnének engem mindegy hogy melyik napra -
Nyereményjáték infók
sadaHolnap még vissza nyerheted a rendelésedet:
https://poloskeiszorp.hu/shop/ -
Kérdések és válaszok
lettiKöszönöm szépen a segítségeteket, sikerült elküldeni.
-
Kérdések és válaszok
sadaIBAN:
International Bank Account Number
magyarul
Nemzetközi Bankszámlaszám
A nemzetközi számlaszám segítségével egyértelműen azonosítható a számlavezető ország, a bank, és az ügyfél. -
Kérdések és válaszok
sadaAkkor az utolsó nyolc szám 00000000
A bankszámla kivonatodon ott az IBAN szám
a bankszámlaszám előtt. -
Kérdések és válaszok
weberIBAN számot kérnek.
Itt a kalkulátor:
https://www.iban.hu/calculate-iban -
Negatív tapasztalatok
weberNem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Nagy nehezen kiküldték a Nescafe bankkártyát futárral a komoly 10.000 Ft-os feltöltéssel, 3 szerződéssel, amit be kell vinni ugye az OTP-be aláíratni, utána aktiválódik. Pár órával később e-mail, ne menjünk be, mert ők elfelejtették aláírni és lepecsételni, szóval várjunk egy következő szerződésre. A Tesco Mastercard-ot már meg sem említem, hogy december óta "küldik" az utalványt és még 2 hete is a türelmemet kérték, meg megy az egymásra mutogatás, hogy mégis ez kinek is lenne a feladata. Vicc.
-
Kérdések és válaszok
lettiCsak 2x8 számot írtam be.