Aktuális nyereményjátékok gyűjtőhelye - nyereményjáték 2021

Hírlevél feliratkozás

Fórum

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat!

A webnyeremeny.hu néhány szolgáltatásának használatához előbb be kell jelentkezni. Jelentkezz be vagy ha még nem regisztráltad magad itt megteheted!

Beceneved (nick):  
Jelszavad:

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Sorsolások

Hajnal07

Sziasztok! A múlt héten sorsolt 100x30.000 Ft-os Penny ajándékkártya sorsolásáról tudunk nyerteslistát, van olyan akit esetleg értesítettek hogy nyert?

• Kérdések és válaszok

weber

Én náluk nem is érdeklődtem, sejthető most már, hogy fialtatják egy kicsit a pénzt, amíg lehet. Kb 1 hónap múlva lesz szabályzat szerint esedékes.

• Kérdések és válaszok

fgabcsi

Sziasztok! Aki érdeklődött a milkapromo-tól, mindenki csak a játékszabályzatban leírt sablont kapta? Lassan 2 hónapja vége.

• Kérdések és válaszok

Laci72

weber, igazad van, az AXE játékkal kevertem össze, a Nádudvarit tényleg csak elküldték.

• Negatív tapasztalatok

weber

A heti nyeremény az, ami jó a strandra is, de írja az oldalon.

• Negatív tapasztalatok

sze

A Nádudvari Piritsd oda napi nyereménye, a strand területére nem érvényes. Az még + 9000 Ft / 2 fő

:( :( :(

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

kincs

Eladó : KILIMANJARO túra szett (hátizsák, kulacs, túrabot ,de utalvány és csere is érdekel.

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

weber

Talán a visa-nál is olvastam már, igaz más jellegű nyereményjátékokat.

• Nyereményjáték infók

Bennszülött

https://burnbank.hu/promocio/fesztivalcsomag-2025
    Őrizd meg a CBA, Reál vagy Coop áruházak egyikében történt BURN termék vásárlását igazoló blokkod 2025.09.08-ig, mert nyertesség esetén annak bemutatása szükséges.
    +Nyitófül kód

timotka

Nem csak az Erste. Majd a szervezök akkor terjesszék ki Visára is, mert van mikor nem az ügyfél dönt, csak, ha lemondja.

weber

Na de ha az elmúlt 30 évben Mastercardot küldtek mindig, miért feltételeztem volna hogy most nem azt fognak?

marycsiga

weber
    Nekem is lejárt ,csak előtte 1,5 hónappal felhívtam őket ,hogy ne Visat küldjenek és a nevemet se úgy írják rá ,ahogy az előzőt ,hogy Már a Mária helyett,mert nem fért ki .
    A kártyáért bementem a fiókba .

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3