Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
FáreóPowerade 20 ezres Hervis utalvány nyertesek
Most néztem és nincs ott a barátnőm neve a felsorolásban,pedig kapott tőlük nyertes értesítő e-mailt,én is láttam és 2 vagy 3x írt neki arra a mélcímre ahonnan kapta a levelet.
Majd megpróbáljuk a másik elérhetőségen megkérdezni mi történt? -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
MoncsyPsmallSziasztok!
Van 1 db STRAND Festival jegyegy Augusztus 20.-ra.
15.000ft-ért eladó.
Van 3 db SZIN Festival jegyem Augusztus 28.-ra.
A 3 db 45.000 ft.
Egyben a 4 jegyet 55.000ft-ért átadnám.
A jegyeket nyertem.
pandimonika@gmail.com lehet érdeklődni.
Köszönöm -
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0https://www.formula1.com/en/latest/article/f1-unlocked-mercedes-competition.6iKMFYkWsMAYSxX20PBqXh
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.EuroJackpot 32. játékhét (keddi)
1, 18, 21, 22, 34
1. 6
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
14,3 milliárd Ft
(36 millió €) -
Nyereményjáték infók
zizkewww.edesvonal.hu
-
selyemakácSziasztok!
Nekem is van eladó Sziget napi jegyem augusztus 11.re
8:00-augusztus 12. 12:00.
25.000.- -
// Nyereménytárgy csere-bere
elkatiElírtam, helyesen GoPro Hero13.
-
// Nyereménytárgy csere-bere
elkati
GoPro Heto13 kamerára cserélnék nyereménytárgyakat. -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Media Markt - Mastercard
Azoktól kérdezem, akik már jáczottak:
- elég egyszer regisztrálni és utána az összes többi vásárlás automatikusan bekerül a nagy kalapba (mint pl. a Penny játékoknál)
vaaaaaaaagy
- mindenki csak egyszer van benne a kalapban, egy vásárlással.
Én vettem tegnap egy Balaton szeletet, csippantottam a myMediaMarkt QR kódomat, utána regisztráltam a játékra, meg kellett adni a nevet, e-mail címet, myMM azonosítót, a Mastercard kártya első 6 számjegyét és a jelszót. Eddig oké.
Ma megint vettem egy Balaton szeletet, ismét csippantottam fizetéskor, majd ismét regisztrálni akartam (ezt a vásárlást), de akkor már nem engedte az ismételt regisztrációt. Itt ugye nem blokkadatokat kell megadni...
Nem tudom kisilabizálni a jsz-ból, hogy mi a helyzet... Egy vásárlással lehet részt venni, vagy csak egyszer kell regisztrálni, de az összes - regisztrációt követő - csippantós vásárlás esélyes a nyeremény(ek)re? -
törpiELKELT,KÖSZÖNÖM A BIZALMAT ÉS AZ ÉRDEKLŐDÉST.
-
törpiVan egy Sziget jegyem szombatra eladó:25000 ft. Nevem rajta van,de azt nem szokták nézni,csak a qr kódot. TAVALY ilyen volt a Coca-colás jegy is
-
Kérdések és válaszok
pityesz76megfejtettük a magyartermék ean kódos anomániákat a spar saját márkás termékeknél...
(szinte )minden S-Budget termékhez sikeresen oda írták az ugyanaz spar márkás terméket ( pl S Budget toast kenyérhez a Spar toast kenyér..)
gratulálunk