Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
törpillaigen, köszönöm, de a nyeremény miatt kérdezem: (25 db 100 000 Ft értékű SPAR vásárlási utalvány.)
-
Kérdések és válaszok
sadaOtt van a játék oldalán.
https://www.spar.hu/content/dam/sparhuwebsite/husegakcio/2024-garfield/1220/allati-rekordok-2altalanosreszvetelifeltetelek.pdf -
Kérdések és válaszok
törpillaSpar állati rekordok, játékszabály van esetleg?
-
Kérdések és válaszok
Johnny-Xpityesz76
(Kicsit nehezemre esik leírni, de...) tényleg igazad van, én tévedtem! Nincs értelme "ügyeskedni" a blokkokkal a Mastercardos játékok kapcsán, mert simán ugrik a főnyeremény. Köszi a részleteket, és az utánajárást! -
Kérdések és válaszok
FáreóA Lidl-Pöttyös rudi nyertesekről van valami infó, mert a honlapon,ahol játszottunk,még mindig semmi.
-
Kérdések és válaszok
pityesz764 db számjegyet kérnek mint a tesco :
Bármely nyeremény átvételének további feltétele, hogy a nyertes Játékos a nyereményjogosultság megállapításakor,
valamint a nyeremény átvételekor is rendelkezzék a Pályázat során beküldött Blokkal vagy számlával, Mastercard fizetési
kártyával, illetve ha a nyugtán /számlán nem látszik a Mastercard fizetés ténye, úgy az ezt igazoló külön bizonylattal, melyen
a szükséges adatok szerepelnek és azt a Lebonyolító részére – annak erre irányuló kérése esetén - átadja/bemutatja.
Szervező, vagy Lebonyolító saját döntése alapján jogosult bármely nyertestől megkövetelni, hogy az személyesen, vagy online (élőképes kamera) mutassa fel a nyertes személyi azonosságát igazoló fényképes hatósági igazolványt, és – ha az a
számlából/nyugtából nem derül ki egyértelműen – a vásárláshoz használt Mastercard saját fizetési kártyát (kizárólag annak
első 4 számjegyét kell láthatóvá tenni, illetve nyilatkozni kell arról, hogy ezen kártyával történt a vásárlás) és/vagy Mastercard
kártyás fizetést igazoló egyéb bizonylatot, hogy megbizonyosodjon a Játékszabályzatban írt feltételek teljesüléséről. Ennek
elmulasztása esetén a nyertes visszavonhatatlanul elveszíti jogosultságát az adott nyereményre. Ezen folyamat során felvétel
vagy fénykép nem készül az okmányokról, vagy azokon szereplő személyes adatokról. Szervező és Lebonyolító már előre
tájékoztatja a Főnyeremény nyertesét, hogy a jogosultság ellenőrzése legalább on-line (élőképes kamera) útján meg kell
történjen, ennek technikai feltételét a nyertesnek biztosítani kell saját költségén, saját felelősségére a nyeremény átvételre
rendelkezésre álló határidőn belül. -
Kérdések és válaszok
Johnny-Xpityesz76
Az a 4 számjegy rajta van már a slip-en is, ez tehát nyilván oké. A kérdés (vagyis én így értettem) arra vonatkozott, hogy vajon utólag elkezd-e "beazonosítani" a lebonyolító, hogy meggyőződjön arról, hogy valóban azé a személyé-e a pályázat, aki azt feltöltötte. Tehát nem kell-e, hogy az enyém legyen-e a kártya, ha én pályáztam vele.
Erre írtam, hogy szerintem baromira nem kell, mert ha valóban be akar azonosítani, az már GDPR-be ütköző / adathalász kategória. De már tényleg nagyon elkanyarodtunk az eredeti felvetéstől... -
Kérdések és válaszok
PaintuciMert ha nem kérik be az összeset oké, de ha igen???
Meg ha tali blokk, hol keressem a hozzá tartozo bizonylatot?
Szoval ezt nem értem, de lehet én gondolom rosszul... -
Kérdések és válaszok
PaintuciÉn már elvesztettem a fonalat... na de mi az életszerüsége annak, hogy van egy csomo pályázatom, 1o db Debrecen, 2odb Pécs, és mind különbözö bankártyás... ?
Bocsi az ékezetek néha nem jok, az uj lapim angol billis.. -
Kérdések és válaszok
pityesz76a folyamat során
felvétel vagy fénykép nem készül az okmányokról, vagy azok adatairól.
az utolsó 4 számjegy szerepel a bankkártya adatokból, azt minden gdpr es f-----s nélkül be kérheti ahogy a tesco is teszi . -
Kérdések és válaszok
Johnny-Xkirri
Persze, a blokk adatait nyilván ellenőrzik. Meg az a kis fecni, amit a kártyaolvasó ad ki magából, simán el tud veszni fizetés után, szóval elég nehéz "kikukázni" egy ép blokkot egy hozzá megfelelő fizetési terminál bizonylattal. Ilyen módon feltételezhető, hogy akinél ott a kettő együtt, az fizetett a kasszánál.
(@jojó: valami ilyesmire utaltál? Szerintem kb. esélytelen utólag "talált blokk + slip kombót" fellelni, hacsak nem a kasszából figyel oda rá valaki, és szépen gyűjtögeti a nap folyamán.)
Én úgy értettem, hogy a kártyaadatok utólagos azonosítása, mint kártyára írt név, kártyaszám, lejárati dátum, meg ilyesmi kérdések iszonyú neccesek manapság. Ha kiderülne, hogy a lebonyolító akár visszaélésre ALKALMAS adatokat kér be valakitől (bármilyen, akár jogos indokkal), nem hiszem, hogy sokáig bonyolítgathatna le a továbbiakban nyereményjátékokat. -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada2es: 3.395
3as: 23.820
4es: 1.575.535
5ös: nincs