Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Írisz14Nem voltam elég éber. . Álmomba se gondoltam , hogy egy automatikusan generált email címről visszajön, Most írtam nekik egy másik email címről, fotót is küldtem.Hogy merjek igy vásároni és pályázni !!?? Kíváncsi vagyok azt megkapják !?
-
Kérdések és válaszok
anyokaMondjuk én még az elutasáítás előtt írtam nekik...
-
Kérdések és válaszok
anyokaEgy korábbi játéknál én is jártam így hogy folyamatosan visszapattant a levelem azzal a címszóval hogy az e-mailem blokkolva van...
Hogy ez hogy történhetett azt nem tudom, de én írtam nekik másik e-mail címről fotókkal bizonyítva hogy milyen emailt kaptam vissza rendszerüzenetként. -
Kérdések és válaszok
Írisz14Még a reklamáló levelem is visszajött napok múlva a Penny Tibivel kapcsolatban. Mi történik itt ????
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
TixxiSziasztok!
Eladó:
-FELDOBOX ajándékkártya,értéke 37.900.- Ft.
Érvényes: 2025.12.31.
-1db EFOTT fesztivál napijegy.
Választható napok: 2025.Július 9.,10.,11.,12.,
Kérlek privátban érdeklődj! -
// Csere-bere fórum 3.
nyikolaj0079 db Kinder pályázatot kínálok ( nem Lidl), szeretnék érte CDO blokkot/kat. 🍀
-
Keresztrejtvények
Mimi89Agili! Nyilvánossá tettem.
-
// Csere-bere fórum 3.
Ancsi67Mizo és 2 termékes Milka blokkokat cserélnék.
-
Keresztrejtvények
agiliTedd nyilvánossá az @ címedet, mert így nem tudok - tudunk - segíteni! ( Ha nem akarod, akkor írj rám, az enyém nem titkos!)
-
Keresztrejtvények
Mimi89Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni a Füles nyereményjátékkal kapcsolatban? A 19. számot nem sikerült beszereznem, valaki le tudná fotózni a háromforulós pályázathoz tartozó rejtvényt és elküldené nekem? Nagyon megköszönném. 🙏🏻
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.https://bet.szerencsejatek.hu/nyeremenyjegyzek/szerencsenapok-2025-majus
Sorsolás napja: 2025. május 16.
Nyereményigénylés határideje: 2025. június 25. (szerda) -
Nyertesek
agi80Milka - páros belépő Katy Perry budapesti koncertjére