2019. július 2
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| ÉSZAK-KELET COOP - NÁDUDVARI (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
fozo.gabiCBA, Príma, Privát 06.01-től
https://jatek.cba.hu/ -
Kérdések és válaszok
weberOlyan jó lenne, ha még töltenének fel a Nestlére valami csokicsomagot, mint a múltkor! Esélytelen szerintem, de azért értékelném.
-
Negatív tapasztalatok
Bandi1983Sziasztok! Nekem válaszolt a Screvo, én rontottam csak 1 cerbonát vettem...
hello@screvo.hu
info@screvo.hu
Ezeken próbáljátok meg!
Velem teljesen korrektek voltak. -
Negatív tapasztalatok
weberSzerintem sokunknak utasították már el legalább egyszer. Állítják, hogy nagyon jó a rendszerük, ha rosszabb minőségűek a fotók, akkor is látják, de ebben nem vagyok biztos. Azt megértem, hogy galériából nem lehet feltölteni fotót, de például azt sem tudták még eddig kiszűrni, hogy ne lehessen 2x feltölteni ugyanazt a blokkot. Ha nem tudom biztosan, hogy feltöltöttem-e már, akkor inkább nem küldöm be, mert elutasítják ha azzal nyer az ember. Pedig egyszerűbb lenne eleve visszautasítani feltöltéskor, vagy még jobb lenne, ha ellenőrizni lehetne, hogy miket töltöttél fel, akár képileg is, mert elejét lehetne venni annak, hogy mondjuk azt állítják nem jó adatot írtál be(elütötted), vagy nem az a termék van rajta, ami a szabályzatban.
-
Negatív tapasztalatok
Klau980902Screvon járt már valaki úgy hogy el lett utasítva a nyeremény és az van oda írva, hogy valaki már felhasználta vagy monitorról fotóztam le. Nem írtak e-mailt, hogy rossz volt esetleg a fotó, az meg biztos, hogy nem töltötte fel ezt senki. Mit lehet tenni?
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0A Tesco Clubcard QR-kód beolvasós játék is behalt, nem adja fel a QR-kód beolvasási lehetőséget...
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
PancsabiSziasztok! Coca, pepsi, sprite bluetooth hangszórót keresek megvételre. Ajánlatot képpel, árral kérnék. Köszi
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0A Penny 5ezres játékra nem tudok regisztrálni, nem jön megerősítő e-mail...
-
Nyertesek
Vágási 2.0RTL+ Prémium 6 havi előfizetés (tartaléknyertes)
Penny - Tibi napi
Meg még kedden egy Nestlé plüss nyuszi.
-
Nyertesek
Gloria914×250ml Fuzetea, Oreo takaró

-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
milán74KRUPS Intensity Milk - EA5028E0 típusú automata kávéfőző eladó.
100.000 Ft -
// Nyereménytárgy csere-bere
jklandSziasztok,
új, bontatlan Smeg robotgép (SMF03, krémszínű) eladó, vagy utalványra, nyereménytárgyra cserélném. Érdekelne pl.: nem kapszulás kávéfőzőgép, wellness utalvány, stb.
Írj, ha érdekel, megegyezünk