2019. július 2
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| ÉSZAK-KELET COOP - NÁDUDVARI (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
sadaTöltsd le májusban a a KULCS appot!
Ny: 34 db Feldobox élménycsomag -
Nyereményjáték infók
Gloria91Május 14.-től: Spar- Magyar termék
magyaranyero.hu -
Nyereményjáték infók
Gloria91https://durex-tomorrowland.hu
-
// Nyereménytárgy csere-bere
Bea1974Hamarosan lejáró (05.12.!) Aquaworld családi belépőmet élelmiszer vásárlására alkalmas utalványra cserélném személyes átadással. Üvegbúrás turmixgépnek is örülnék helyette.
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
fitoskaDAVID ATTENBOROUGH MA 100 ÉVES!💚
🌿Nincs ma olyan ember a Földön, akinek David Attenborough neve hallatára ne a tengerbe siető kisteknősök, szökellő delfinek vagy az esőerdők szivárvány színeiben pompázó madarai elevenednének meg emlékezetében. Aki ne gondolna szeretettel csodásan fényképezett, lebilincselő és informatív filmjeire és ne tisztelegne a mai napig munkássága előtt.
💚Attenborough a magyar nézők szívébe híres-hírhedt trilógiájával lopta be magát annak idején, amelynek darabjai az Élet a Földön, Az élő bolygó és Az élet megpróbáltatásai voltak. A hátizsákos világjáró hihetetlen kalandjainak és közvetlen, sztorizós modorának köszönhetően, egy csapásra Cousteau kapitány és Gerald Durrell egyenrangú társává emelkedett. 🌎
🌱Később jött a szintén nagy sikerű Az első édenkert, majd az Antarktiszt bemutató Élet a fagyban című sorozat, de természetfilmjei mellett, más szálak is kötötték a tévéhez: a hetvenes években a BBC programigazgatójaként a csatorna az ő elnöklése alatt kezdett el például színes filmeket sugározni.
Munkájának jelentőségét maga a királynő is elismerte azzal, hogy 1985-ben lovaggá ütötte. 2005. június 10-én megkapta az Order of Merit kitüntetést is, amelyet szintén II. Erzsébet brit királynő adományoz azoknak, akik kiemelkedő tetteket hajtottak végre a művészetek vagy a tudományok területén.
💚Attenborough a magyar nézők szívébe híres-hírhedt trilógiájával lopta be magát annak idején, amelynek darabjai az Élet a Földön, Az élő bolygó és Az élet megpróbáltatásai voltak. A hátizsákos világjáró hihetetlen kalandjainak és közvetlen, sztorizós modorának köszönhetően, egy csapásra Cousteau kapitány és Gerald Durrell egyenrangú társává emelkedett. 🌎
Isten éltesse!🌎💚 -
Nyereményjáték infók
-.-.Vágási 2.0 2026-05-08 :: 08:16
Nyerj jegyet a BL döntőre Fisher klímával:
fisherklima.hu/bl -
Nyereményjáték infók
pityesz76https://www.oc.hu/nyeremenyjatek
-
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0https://promotions.rewart.hu/foodnet-chatbot/game_rules.pdf
-
// Nyereménytárgy csere-bere
ANITA82Sziasztok!
Keresek:
ADIDAS Focilabdákat
HELL táskákat
törölközőket
NIVEA törölközőket
JBL Fejhallgató
PEPSI táska
Cseréim: sok van,írj és egyeztetünk. -
Postán jött
DrimiTesco/Cappy Feldobox. Fáma futár hozta.
-
Andi4Brigis26 Én a màrciusi nyereményt se kaptam meg, sem a bevàltott ajàndékot. Írtam nekik többször is, de nem vàlaszolnak. 😡
-
Brigus26Screvo. Több mint 1 hónapja beváltottam a pontjaimat egy ajándékra. Mennyi idő múlva küldik? Illetve ha 1 hete írtam (érdeklődtem ez ügyben) a hello@screvo.hu-ra de nem válaszolnak. Másnál hogy működött a beváltás? Van más levelezési címük? Köszönöm, ha valaki tud segíteni.