2019. július 28
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| ALASZKA - RAUCH MY TEA (befejezési határidő) |
| CBA - VIWA (befejezési határidő) |
| SPAR - TIHANY GRILLSAJT, KARAVÁN GRILLSAJT (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Kozmetikai és háztartási cikkek |
| COLGATE TOTAL (befejezési határidő) |
| HENKEL BEAUTY CARE (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| EURONICS - ASUS (befejezési határidő) |
| OPTICNET - PEPE JEANS (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
MázlistaFLMűködik valakinek a Márkakód feltöltés?
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Vágási 2.0Ha átruházható (ez a versenyhétvége előtt egy héttel derül ki), eladó lesz egy páros F1 bérlet. (Nestlé nyeremény, 3 nap, Pit Exit 2 tribün, tehát a célegyenes vége.)
Az értéke 2 X 605 EUR, tehát kb. 435.000,- Ft.
Jegy/bérlet már gyakorlatilag nincs az F1-re, ettől függetlenül kedvezőbb áron adnám.
(Azért került eladósorba, mert a nagyfiJam a Heinekennel nyert belépőt én pedig idén az Osztrák Nagydíjra megyek.)
Ha nem átruházható, akkor csak 1 db bérlet lesz eladó.
-
Negatív tapasztalatok
weberNa ezt jó tudni, akkor figyelni kell arra, hogy másik pénztárnál vásároljunk. Engem a Podravka idegel ki ezzel, hogy kérjünk névre szóló számlát, ha nem írja ki a blokk a termék nevét. Hát én nem kértem és csak annyi van a blokkon hogy ajvár. De nehogy már ne tudják ellenőrizni, amikor 1 típusú boltban játszik csak a termék! A Lidl kb. semmi márkának nem írja ki a nevét.
-
Negatív tapasztalatok
BennszülöttSzarvasi Mozzarella. Első 3 betűig stimmel. Mármint a promóciót tekintve - a termékkel amúgy nincs bajom.
"Ez az AP-kód már fel lett használva, ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be az adatokat"
HIába kér nyugta számot is. Most akkor egyáltalán nem vehet senki abban az üzletben, vagy "csak" aznap nem? Elképzeltem egy Tescot, ahol nyitáskor rohannak be a versenyzők, ki jut előbb blokkhoz....Abszolút filmszínház -
Negatív tapasztalatok
pityesz76Azt én fogom megnyerni
Vagy nem
De az biztos -
Negatív tapasztalatok
MázlistaFLKedves pityesz76
Te egy úriember vagy. Ilyen előzmények után hogyan nyerjem meg előled a márkás 5 misit? Már előre lelkiismeret furdalásom van. Szép vasárnapot és sok nyereményt kívánok -
Negatív tapasztalatok
pityesz76Tisztelt játékos társam.
Kedves MázlistaFL.
Előző interpellációmban arra szerettem volna figyelmedet felhívni, (ahogy az előttem szóló sada is megjegyezte, év elején talált Márka márkájú , a Márka Üdítőgyártó Kft álltal gyártott élelmiszeripari termék csomagolásán megjelen nyereményjáték felhívás a most futó nyereményjáték oldalára mutatott, de mivel akkor még nem kezdődött el a játék, , a jól megfizetett számitestecnika, informatika, és weboldal optimalizálsal megbízott munkatársuk nem aktualizálta az oldalt.feltételezem azért, mert a reggeli mitingeken a marketinges hölgyekkel fohóglalkozik, ahelyett, hogy néha figyekne a feladatára. -
Negatív tapasztalatok
MázlistaFL“Azert nem mert “ kezdo ügyész vagy
-
Negatív tapasztalatok
sadaHidd el, értek én mindent, csak azt nem, h a megboldogult keresztanyád térde hogy kerül a kódos kupakba.

-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Lidl - Podravka
Küldeni akartam be egy páHázatot, de kiírta a rendszer, hogy "Ez a mező egyedi értéket kíván és a '31900563' érték már használva van.
Csak úgy tudtam beküldeni, hogy a végére írtam még egy nullát...
Nyomtam egy print szkrínt és elküldtem válaszként a visszaigazoló e-mail-jükre némi magyarázattal.
Ezek szerint a program csak az AP számot figyeli (a vásárlás dátumát/időponTYát nem) és valaki előttem már vásárolt + páHázott olyan blokkal, aminek az AP száma a 31900563 vala...
Ánbölívöbó... -
Negatív tapasztalatok
sadaA régi és az új játék ugyanazon az oldalon van/volt, ezt írja pityesz76.
Te meg azt sérelmezed, hogy nem frissítették az oldalt, mielőtt forgalomba kerültek a kódos kupakok. Ez is igaz. Nem ártott volna.
De egy kis józan végiggondolással rá lehetett jönni, hogy ezek a kupakok nem lehetnek azok a kupakok, hisz a 2023-ban forgalmazott italoknak már rég lejárt a szavatossága. -
Negatív tapasztalatok
MázlistaFLNem ugyan az Nem keszitettem kepernyokepet de 2023 as info volt rajta de hat te biztosan jobban tudod