2019. december 5
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| LIDL - VIWA (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| STARWARS SKYWALKER KORA (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
KeyojuditAPPLE iPad Air 11" (7th gen) 256 GB WIFI+5G Asztroszürke 250.000 Ft
Kärcher akkus morzsaporszívó 18.000 Ft
JBL One Tour M2 zajszűrős fülhallgató 55.000Ft
Értékegyeztetéssel cserélném, e-roller, wellness, iPhone, vásárlási uti, IKEA uti, utazási uti vagy mid lenne? -
Jótállás
weberHa meg akarod tartani, könnyebb a helyzet, mert ahogy előttem írták, megtartod a kontaktot a lebonyolítóval és rajtuk keresztül lehet érvényesíteni a garanciát, ha szükség van rá. Ha el akarod adni, akkor annyira a vevők nem szeretik ezt a megoldást, így kénytelen vagy annyival olcsóbban adni, hogy "eltekintsenek tőle". Mert az az igazság, hogy ha alapból nem küldenek hozzá, akkor kb. esélytelen. Egyszerre szokták 1 számlára megvenni a nyereményeket és ugye a jótállás a számlával együtt lenne érvényes.
-
Jótállás
Renka888Egy nagyobb értékű kávéfőzőről van szó. Először a gyártó céggel vettem fel a kapcsolatot, ők azt sem tudták miről van szó. Azt válaszolták hogy ők számla nélkül semmit nem tudnak tenni. Majd felvettem a kapcsolatot a játékot szervező céggel. Ők elsőre segítőkészek voltak, azt írták felveszik a kapcsolatot a márkaképviselettel, majd másnap azt irták hogy átadták az adataimat a gyártó cégnek, és majd ők keresnek. Akikkel ugye én legelőször leveleztem. ☺️
Természetesen azóta sem keresték, így most kicsit elakadtam. -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 47. játékhét
2, 7, 21, 27, 29, 45
A jövő héten a Jackpot összege 458 millió Ft! -
Jótállás
Vágási 2.0Igen, van amkor adnak hozzá, máskor nem...
Amikor ilyen nyereményem van, rögtön azzal kezdem, hogy megkérem őket, hogy küldjenek jótállási jegyet.
Bárhogy is, ne töröld ki a játékkal kapcsolatos levelezést, ha meghibásodik, azzal elméletileg tudsz intézni szervizt vagy cserét a jótálláai időn belül. (Értékhatártól függ a jótállás mértéke.) -
Jótállás
Bandi1983Szia! Néha érkezik a nyereménnyel, de általában nem! Vedd fel a kapcsolatot a szervezővel, hogy küldje el!
-
Nyereményjáték infók
bbscMár megy:
https://jatek.tvrhet.hu/jatek -
Jótállás
Renka888Sziasztok. Nyert műszaki cikkekhez hogyan lehet számlát/jótállást szerezni?
Vagy mivel nyeremény így nem jár hozzá? -
Kérdések és válaszok
marcsi8Még mi sem kaptuk meg a MIZO-t!
-
Postán jött
anyokaZsuVi
Biztos ? Milka / győri - Spar kártyák jöttek tegnap, legalábbis hozzánk. -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada2es: 3.515
3as: 27.685
4es: 2.654.765
5ös: nincs -