Hírlevél feliratkozás

Fórum

2020. augusztus 16

Interneten kívüli játékok - Egyéb
MALL.HU (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

tutáliber

fozo.gabi

Szerintem nem logikus, hogy F1-re kizárólag az mehessen be a jeggyel, akinek a nevére szól. Bárkinek közbejöhet valami, ami miatt nem tud elmenni. Talán van valami e-mail cím a F1 szervezőknél, ahol meg lehet kérdezni, mehet-e másvalaki.

• Kérdések és válaszok

tutáliber

Gondoltam, hogy nem valami szuper Powerade kulacsot küldenek, de ez konkrétan semmire se jó. Szerintem legyártottak a kínaiak egy sorozat eladhatatlan selejtet, és így adtak túl rajta. Kertészeti célra esetleg megfelel.

• Kérdések és válaszok

sada

Fáreó
    Ha valóban jön, annak semmi köze a leveledhez.
    A nyomkövetőben figyelheted, mikor hol jár, melyik raktárban v futárnál.
    Az érdeklődés is időt igényel.

• Kérdések és válaszok

Kati57

designer
    Ha jól emlékszem a Telekom Magenta Momentsben van a teljes árú belépőjegyekre kedvezmény.

• Kérdések és válaszok

weber

Én már csak a játék vége utáni pótnyertesség utalását várom.

• Kérdések és válaszok

varga.david

még nekem se küldte a mizo de még van idejük , 1 hónapja lett vége a játéknak

• Kérdések és válaszok

Fáreó

A Mizo utalásokat mikor küldik? Van aki még várja?

• Kérdések és válaszok

Fáreó

Köszi sada
    Megtaláltam az e-mail címet írtam nekik , ma már jön a csomag,elvileg.
    Csak érdeklődtem. :)

• Kérdések és válaszok

sada

Fáreó
    Igaza van pityesznek.
    Attól, hogy levelekkel bombázzátok őket, csak még lassabban mennek a dolgok.
    A GLS előrejelzés csak azt jelenti, jelezték a GLS felé, h egyszer majd feladnak egy ilyen csomagot. Ha megteszik, újra jeleznek.
    (Lehet, h azért jelezték egyszerre mindet, mert így mennyiségi kedvezményt kapnak. Lehet. Nem tudom.)
    Ha valami azonnal kell, vedd meg a boltban! A nyereményt gyakran ki kel böjtölni. Ugyanakkor kapod meg, akár pattogsz, akár nem.
    Szerencsé szép napot!

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

fitoska

Feldobox Kaland élménycsomag eladó!

• Kérdések és válaszok

MázlistaFL

Sziasztok!
    Letöltöttem a Benu appot egy Ophone 11 pro készülékreaminem a legújabb de a legfrissebb szoftver van rajtaés minden irányban jól működik. Először aFiókom pittogramja alig látszódott megnyitni sem tudtam ezért letöröltem és újra letöltöttem így már látszik és megnyitható viszont kérdés ,hogy a korábbi regisztráció hol van illetve lehet e újra regisztrálni? A másik,hogy látom vannak meghívó kódok én nem kaptam ilyet ez hogyan működik?

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

designer

Van valakinek belépője a debreceni Aquaticum-ba? Vagy van valahol kedvezményes kuponkód?

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4