2020. augusztus 16
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| MALL.HU (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
ologa123Sziasztok!
Szigetre keresek 2 napijegyet, aug 11. keddre. Árat kérlek küldj. -
Kérdések és válaszok
szamocámSziasztok,
Csak engem aggaszt a Heineken Forma1-es jeggyel kapcsolatos ügyintézés?
Lesz ebből valami?!
😬😊🏎 -
Negatív tapasztalatok
tancsikaAz ecofamily-P&G játéknál a lista végén ki lehet választani, hogy egyéb Ariel termék vagy egyéb Jar, stb. ha olyat vettél, ami nincs a listában.
-
Negatív tapasztalatok
tancsikaAz ecofamily-P&G játéknál a lista végén ki lehet választani, hogy egyéb Ariel termék vagy egyéb Jar, stb. ha olyat vettél, ami nincs a listában.
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
krysztaszVan bicskei köztünk? Kérdeznék.
-
Kérdések és válaszok
marcsi8Más is járt úgy a Nestlé nyereményekkel hogy nem küldték az összes ajándékot (fogkefe és botmixer ) hova lehet írni nekik vagy telefonszámot írna valaki. köszönöm
-
Negatív tapasztalatok
sadaBandi1983
Az apenta játéknál azért a 30-as korlát, hogy megnehezítsék a gyűjtött/kukázott blokkok felhasználását.
Perzse, ez is csak nehezítés.
Nincsenek családtagjaid? Papa, mama, férj, tesó, stb..
Játszhatsz a nevükben is, ha meg tudjátok beszélni az osztozkodást. -
Nyertesek
Zsusci10000 ut spar Oreoval.
-
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Ohh, valóban...
Na, odáig soha nem tekertem le...
Csak a nevét szoktam beírni vagy azt, hogy hány mosás/ml...
Illetve végső 2ségbeesésemben a jsz-t nézem meg.
Nos, a jsz-ban nincs olyan opció, hogy "egyéb"...
Azért köszi az infót. -
Negatív tapasztalatok
weberVan egyéb lehetőség.
-
Negatív tapasztalatok
Vágási 2.0Én azt nem értem, hogy egyes játékoknál miért marad ki néhány termék a listából.
Pl. most az Ecofamily - Lenor, Ariel, Jar, Ambi Pur nyereményjátékban nem jáczik a Lenor Spring Awakening 1.239 ml-es öblítő...
Volt már olyan, hogy kimaradt valami, írtunk, megköszönték és utólag belerakták a listába de előfodult olyan játék is (asszem a Coca-Colánál), hogy jeleztük a "pORblémát", de röviden visszaírtak, hogy ezek a termékek nem jáczanak.
-
Negatív tapasztalatok
weberNekem is tetszik ez a korlátozás, mert ennél több már nem életszerű vásárlás. A Mizo-nál ellenben nem tetszett, mert abból sokkal többet is vesz életszerűen az ember a játék ideje alatt, szerintem ott alul lőtték a feltölthető mennyiséget.