2020. augusztus 16
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| MALL.HU (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyertesek
Vágási 2.0A nagyfiJam tájékoztatott bő 5.000 mérföld távolból, hogy nyert egy 50ezres Ecofamily utalvány (a Domestos stb. 1.999 játékon) ill. pótnyertesként egy 20ezres CBA utalványt (CBA - Rama)
-
Gratulálunk!
Vágási 2.0Köszi, köszi.
Nincs titok, Max (Verstappen) annyi, hogy nagyon sok pályázatot éjjel 3-4 körül küldök.
Úgyis ki kell mennem p*silni, és ha már felkeltem, akkor nyomok egy pár pályázatot. -
Negatív tapasztalatok
NapibetevőFigyelmesen elolvastam a Milka játékszabályzatot és nincs benne napi feltöltési limit, csak annyi, hogy egy ember max. 5 db napi nyereményt nyerhet.
-
Negatív tapasztalatok
NapibetevőBőven a napi 5 feltöltés alatt vagyok, így fura a helyzet.
-
Gratulálunk!
nonemVágási 2.0!
Gratulálok . -
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Trixi60Koszi, kis panelonyhában nincs helye. Rajzlapok ceruza.. talán
-
Gratulálunk!
marcsi8Vágási 2.0 !
Gratulálok! -
Gratulálunk!
Klau980902Vágási 2.0 gratulálok. Elárulod a titkod? Minden nap nyersz valamit

-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
weberBorzasztóan semmire nem való cucc. Egy szép, jó minőségű vágódeszka jobban illett volna a profiljukba és bár mindenkinek van otthon, de még mindig hasznosabb. A célt értem, de aki nem tudja a családi étkezésnél csak simán letenni a telefonját, azon az sem segít, ha ez a doboz lakattal lenne lezárható.
-
Negatív tapasztalatok
Johnny-XFáreó + marcsi8
Reggel nekem is hasonló "tüneteim" voltak a Milka játékba való belépés kapcsán. De délután (nemrég) sokadik próbálkozásra sikerült belépnem.
(Ha nem a dizájnnal foglakoztak volna, akár még jó játék is lehetett volna... én a kecsegtető főnyeremény miatt valszeg végig szenvedem, de csak úgy félgőzzel...) -
Negatív tapasztalatok
Johnny-XNapibetevő
Valami halványan rémlik, hogy egyszerre max.5 db feltöltés engedélyezett. Ha kilépsz + belépsz, nem tudod folytatni? -
Negatív tapasztalatok
NapibetevőNagy nehezen be lehet lépni a Milkára de 3 narancssárga és 2 rózsaszín tulajdoni lap szett összegyűjtése után már semmit nem reagál a további blokk feltöltésekre. Vicc ez az egész játék. El is engedtem.