Hírlevél feliratkozás

Fórum

2020. augusztus 23

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.

Vágási 2.0

A Peroninál ugyan nem az volt a jsz-ban, hogy minimum kétszer kell kaparni a fődíjért (és ha nem nyertél, újabb két alkalommal, majd újabb két alkalommal), de mégis nyerő időpontos volt, tehát itt sem árt egy levél a Drehernek, mert a fődíj komoly értékű volt. Nem autó vagy robogó vagy 1.000.000,- Ft, de nálam a külföldi utazás komoly nyeremény kategória.

weber

A Screvo szerintem maradni fog, ez a jövő, a feltételeket meg ők diktálják. Vagy elfogadjuk és játsszunk, vagy nem és keresünk mást, de valóban eléggé leuralják már a piacot. A Maxxonn-nál nekem is gyanús már. Más lebonyolítóknál könnyebben nyerek, ha drága a termék, itt ha olcsó, ha drága, egyszerűen nem megy egy jó ideje. Én ott jobban szeretném, ha azonnal kiírnák, hogy nyertél-e vagy sem, azt kevésbé lehet manipulálni.

Vágási 2.0

Visszatérve a Peronira, jó lenne, ha tudnánk, hogy mi volt a fődíj nyerő időpontja. Mert ugye csak most írták ki, persze az lenne a válaszuk a kérdésre, hogy az utolsó napokra sorsolta a gép az időpontot.

Jó lenne tudni, hogy tényleg így volt-e. Ahogyan a jsz-okban benne vagyon: előzetes egyeztetés után bárki bemehet és megnézheti, a játék végét követő egy hónapon belül.

Ha pesti lennék, én nem haboznék, hétfőn már mennék is az Árvácska uczába.

Jaj, és még valami. most olvastam az oldalukon a "Felhasználóink véleménye" rovatot. EEEEEEEEEzt a sok kamu dumát, nevetséges...

Vágási 2.0

Már fogalmazom / fogalmazzuk a levelet az adott Szervezőknek. Én azoknak fogom elküldeni, akiknél a klasszikus két kaparásos fődíj van és ahol komoly értékű a nyeremény. Persze nem biztos, hogy mindenkinek mehet u.a. szöveg, el kell olvasni az adott játék játékszabályát (szerencsére nem hosszúak) és a GYIK-et.

A Monimi esetében pl. csak wellness a fődíj és azt ráadásul utólag sorsolták.

Peroni: Tegnap este írtam, hogy nincs fődíj-nyertes a honlapon. Most ránéztem, és mit ad Isten, illetve hogy-hogy nem, elvtArsak, ki van írva:

M. Mozsárné:
    Két fős szicíliai hétvége citrus szürettel

Lehet, hogy véletlen, de az is lehet, hogy a szkrevósok olvassák a fórumot. Ha az utóbbi, az sem Bay Éva, hadd olvassák csak, talán akkor majd látni fogják, hogy nagyon nem jó úton járnak.

• Negatív tapasztalatok

Fáreó

Nálatok működik a Lidl-Mogyi oldal?
    Telóról több böngészővel is próbálva nem tudom becsukni a sütik elfogadása,elutasítása ablakot. És nem lehet beírni az adatokat, nem műxik 4 különböző böngészővel sem.

zizke

Screvo…. Sokszor szánalmas, eseti nyeremény screvo pont, ami beleszámít a max. megnyerhető dolgokba. Amit beválthatok…mire is? Interaktív színezőre? Korábban legalább volt 1-2 normálisabb ajándék, most már ez is felejtős.
    Unilever - persze, jó lenne nyerteslista, de ennek ellenére szerintem az egyik legkorrektebb. Volt amikor én is azt hittem, hogy új név, új szám kell, mert már nem nyerek velük, de aztán régi számmal
    Is működik. Persze egy fődíj méginkább meggyőzne :)
    Maxon… tudom, sokan szidjátok, nekem ileginkább az a bajom velük, hogy teljesen esetleges mikor kapsz e-mailt, ha nyertél. Jó lenne erre is valami normális időkorlát, mondjuk max. 3 nap.
    Leginkább annak örülnék, ha több olyan játék lenne ami minimalizálná a blokkgyűjtők / pénztárosok esélyét. Több termék, nagyobb összeghatár stb.

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Zsuzsa Nr.1.

Új Hisense RB5K330Gsfd fekete Nofrost kombinált hűtőszekrény ELADÓ!

A készüléket a Coca-Cola hivatalos nyereményjátékán nyertem,
    de a konyhám színvilága miatt sajnos nem tudom használni.
    Spar, Tesco , Aldi és Lidl utalványokat is elfogadok :)
    További info pm-ben!

Paintuci

(Nádudvarin is majd csak októberben... ) Szerintem... Gondolom fa kanál nem fontos.

Többször az automata a screvo esetében nem müködött, WestEnd... potyára járkálni meg nem jó. Akkor leírtam ezeket a problémákat, meg az automata gondot. Aztán sajnos bunkó is voltam írtam nekik egy két kaparás segített volna rajtunk anno, hogy ne legyen ilyen társulat a marketing piacon. 😯😐🤔🙄
    Azt mondták csak az építő kritikát fogadják.
    De nem fogadják... 😞
    (Mentségemre szolgáljon édesanyámnak is mondtam egy kaparás sal több kellett volna. 😁😆🤣)

Vágási 2.0

Egyetértek: ingyenes játékokon (pontokért) ne kaparjon senki.

• Negatív tapasztalatok

ederz

Sziasztok! Lidl Pick játéknál nem tudom feltölteni a blokk adatait. Valaki járt itt így? A vásárlás helyénél ír hibát! Válaszokat előre is köszönöm!

Paintuci

Amíg lesz kaparás lesz screvo ennyi. Csak akkor kaparjatok ha muszáj. 😜

Paintuci

MázlistaFL: akkor is lehetne unilevernél nyerteslista...
    Aztán azt is meg lehetne említeni a screvo esetében mennyi ideig húzza, halasztja a nyeremények kiküldését még akkor is ha online megoldható. Jegyek, kártyák stb.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3
4