2020. augusztus 26
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
weberMa olyan kosarat húztam ki a Tesco-ban, amiben volt egy blokk, megnéztem esetleg nem-e Milkás, de sajnos nem az volt. Viszont lehet ez Sodastream? Ez van ráírva márka nélkül:
szoda gáz kék/zöld 3990, szodagép patron 5300.
Nincs ilyen gépünk, ezért nem terveztem ezzel játszani, de ha jó lenne, beküldeném. Hátha. -
Kérdések és válaszok
sadaMindkettő Unilever játék.
Nem tudom. -
Kérdések és válaszok
MázlistaFLSziasztok!
Vettem a Coopba 2 Ciffet es feltoltom majd a Coopos jatekra,ugyanakkor parhuzamosan van az Unilevernek is egy Ciffes játéka oda is feltölteném. Lehet ezt nem tiltja bármiféle jogszabály? -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
akecsoAlza utalványa van esetleg valakinek eladó? kb. 150e Ft értékben
-
// Nyereménytárgy csere-bere
GtxtgXBOX 1200 ft- os ajándék kódot cserélném egyéb dologra, vagy felajanlom
-
Kérdések és válaszok
weberViszont néha jól jön ez, például a Kométánál. Feltöltötted a blokkot, ha kisorsolnak, már csak a lakcímet kell megadnod. Mondjuk ez a telórejtő deszka még mindig egy nagy kérdőjel számomra, hogy ki miért gondolta ezt nagyszerű nyereménynek, ráadásul tudvalévő volt, hogy mennyi nyeremény van és most kezdik legyártani.
-
Kérdések és válaszok
sadaA Nestlé az más, nem a klasszikus nyereményjáték.
-
Kérdések és válaszok
weberHát igen, ezt most főleg a Nivea-nál tartom totál feleslegesnek, mert sz.r a rendszerük, tegnap megint 2 egymás után feltöltött blokknál volt ugyanaz a probléma, pedig azt mondtam, már nem játszok velük. Már nincs kedvem írni se nekik, dühítő.
A Nestlénél a beválható ajándékok miatt érthető hogy kérik a blokkfotót, meg a termékkiválasztást már feltöltéskor, de ott meg nem jó a lista, az előbb már én úgy töltöttem fel blokkot, hogy a rajta lévő 3 termékből 2 nem szerepelt a listán(Maggi csípős csirke, és curry-s csirkeleves), random beírtam valamilyennek, úgyis ugyanaz a pontkategória. Vagy elfogadják, vagy nem. -
Kérdések és válaszok
sadaweber
Én meg azt nem értem, miért kell a játékoknál már a pályázáskor a fotó meg a terméklista. Rengeteg felesleges munka.
Elég lenne csak a nyertesektől bekérni. Szvsz. -
Kérdések és válaszok
sadaTermészetesen a jsz a mérvadó.
Véletlenül az őszi játék nyereményei maradtak a leírásban. -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
-.-.Tutyika 2026-03-12 :: 09:25
RTL + szeretnék felajánlani, mennyit adtok érte!? -
Kérdések és válaszok
KicsiGilaHalika
Lidl-Mogyi nyereményjátéknál a Játékszabályzatban és a Leirásban 2 különböző nyeremény van leírva.