2020. augusztus 26
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
PaintuciJojo a Carte Dor az unilever, az unilever hogy értesít? Kb. 20éve SMS-ben. De nem azonnal...
-
Kérdések és válaszok
sadaA Márka játéknál meg azért morognak egyesek, h miért hülyítik a népet már áprilistól játszós kupakokkal.
Hát ezért.
H már az első nap tudjon játszani, aki szeretne (majd júniustól). -
Kérdések és válaszok
bbscA ma indult nyereményjátékot (04.20), Hell Energy Multipack-ot(4x250 ml) kell vásárolni azt jól sikerült megszervezni a Hell-nek. Már az elején se tud ember "benevezni" mert csak a sima 1 db -os Hell Energy-t kapni mindenhol! Megnézve: Tesco, Spar, Prima, CBA ,Lidl SEHOL ezek közül NEM kapni a Multipack-ot! Győrben!
-
Kérdések és válaszok
krysztaszanyoka
köszi, erre gondoltam, hogy ehhez a játékhoz tartozik-e a kupakom
https://www.webnyeremeny.hu/coca-cola-sprite-fanta-nyeremenyjatek
Elcserélném, nem akarom beküldeni.
Vki tudja, hogy jó-e a kupakom? Fehér kupak, narancssárgával, hogy "játssz és nyerj" felirat -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Mesi1119Sziasztok, ha valakinél akad még fölösleges Xbox 1200 forintos utalvány szívesen elcserélem vagy megvásárolom. Köszönöm
-
Kérdések és válaszok
weberA Nestlét nem a Bang Bang csinálja.
-
Kérdések és válaszok
ZsusciMóni39 nekem a Nestlé fazekat hozza a BangBang most elvileg, kaptam emailt is.
-
Kérdések és válaszok
ZsusciJojó Carte d'or sms be értesit, küldeni kell emailbe név cim méret. Ma kaptam pont délelőtt.
-
Postán jött
Puzsi10Megérkezett a H&M kártya 😊
-
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
PaintuciNa még az is...
(Meg egyszer volt 1 milla egy extra játékon a szülőknek.)
De én akkor sem hiszek a szerencsej. Zrt. nek 😕 -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
rea300Sziasztok!
Lenne 1 voucherünk a Bál resortba, most szembesültünk vele, hogy csak hétköznapi felhasználás lehetséges. 2 felnőtt egy 12 éven aluli gyermek, érvényes jún 02-ig. -
Kérdések és válaszok
Móni39weber,köszi,igen avval nyertem 1 tálca kólát