2020. augusztus 26
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Rita21Bocsánat anyoka 😅
-
Kérdések és válaszok
Rita21anyuka igen és ez így szabálytalan is mivel a jsz nem tartjak be. Ha nincs fődíj se lehet ilyet megtenni . Bezzeg ha mi hibáznank rögtön kibuvok lennének felsorolva. Ma ismét írtam nekik mivel semmit nem válaszoltak holott a játék utolsó napján egyből írtam nekik és az se most volt már ....
Kíváncsi leszek a válaszra mert így ha nem is olyan sok de pár pályazatom bukta -
Kérdések és válaszok
anyokaAz összes coca-cola játék az utóbbi időben akkor zárt le amikor az utolsó napi díj kiment. Sajnos nem veszik figyelembe, hogy a fődíjért még lehetne játszani.
-
Kérdések és válaszok
Rita21Az oldalukon az van hogy 2026.12.31 viszont a jsz. Már azt írja 2027.12.31. és ez a valós mert a kártya is 24 hónapot ír. Elég bénán csináltak az oldalt ráadasul hamarabb zárták le a játékot is! A mai napig nem kaptam választ hogy ha egyszer 18 óráig tart a játék akkor 17 órakkor miért is nem tudtam már feltölteni és megjátszani a pályázataimat ?!!!
-
Kérdések és válaszok
Rita21Megnéztem a kártyán/ mert van már megküldött / ott van rajta 24 hónapig felhasználható
-
Kérdések és válaszok
browni2026 december 31. Ig érvényesek én úgy tudom.
-
Kérdések és válaszok
weberDe akkor mit jelenthet? Mert jelentkezni a nyereményért csak 2 napot adtak.
-
Kérdések és válaszok
Rita21weber az biztos hogy nem lehet . Általában ha jól tudom 2 évet adnak a felhasználására
-
Kérdések és válaszok
weberÉn is várok 2-t, már nem is emlékszem mikor nyertem, de most látom, hogy az van odaírva, hogy lejár április 30-án. Létezik hogy addig érvényes a kártya?
-
Kérdések és válaszok
Rita21Igen én is várok még H&M kártyát
-
Kérdések és válaszok
browniH&M utalványt vár még valaki ?
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
gigievaSziasztok! 2 db Pamkutya ülőjegyet keresek megvételre!