2020. november 13
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| HEYHO - HÉTFORRÁS (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
BAYERNMa kaptam emailba értesitést zewa nyereményröl ..Screvotol kapot még valaki nem tudom mi lehet..
-
Nyertesek
Vágási 2.0CBA kaparós - 10e Ft-os utalvány
Most jött elektromos levél. -
Nyereményjáték infók
Vergokanwww.leukoplastnyeremeny.hu
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
ZORROEladó Sony PS5 konzol,SONY K-55S35 Bravia 3 Direct LED 4K Ultra HD 139 cm-es Tv,Nesquik bőrönd,Tefal 24cm lábas,Kodak Printomatic fényképező,Roomba Combo robotporszívó,PS5 FC26 játék,Kilimanjaro hatizsak,2db feldobox kaland.
-
Negatív tapasztalatok
anyokaA mai napon a Samday által kézbesített Milka húsvét - 10.000-es Spar kártya úgy került hozzám, hogy a postaládába dobva, felvágva és ügyesen leragasztva csak a Spar utalvány karton lapját tartalmazta.
Rendkívül szomorú vagyok. Sok éves játék után, most először történt velem ilyesmi....
-
Kérdések és válaszok
kaporka63valaki próbált már meg blokkot feltölteni a Lidl-Lays nyerj okostévét játékra? 06.01-től keződött
-
Postán jött
kanenScrevo-s Bookline utalvány e-mailben ma érkezett
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0A Fa játék szerintem országos...
-
Nyertesek
Vágási 2.0Powerade kulacs
-
Negatív tapasztalatok
weberPodravkánál mi a gond? Chrome-ban simán elfogadta a napokban csak a számokat, plusz szám nélkül, ráadásul ugyanannál a pénztárnál vásároltam másnap, azt is simán engedte feltölteni.
-
Negatív tapasztalatok
TéglagyáriMSzarvasi-ék dolgoznak a problémán és elnézést kérnek.
Podravak feltöltésnél pedig a visszajelzésük szerint jó az a megoldás, hogy hozzáadunk egy számot az APA kód után -
Nem csere-bere, hanem vásárlás
fitoska🌿 Wellness pihenés Pécsen – 2 fő / 2 éjszaka ELADÓ! 🌿
Eladó 2 fő részére szóló 2 éjszakás wellness utalvány a Fibula Residence Hotel & Wellness szállodába.
✨ A csomag tartalma:
2 éjszaka szállás standard szobában Svédasztalos reggeli Welcome drink Korlátlan wellness használat
📅 Érvényes: 2027.03.01-ig
(Kiemelt időszakok és ünnepnapok kivételével)
Tökéletes választás pihenésre vagy ajándéknak 🎁
📩 Érdeklődni privát üzenetben!