2020. november 14
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| ÖTÖSLOTTÓ, SKANDINÁV LOTTÓ, EUROJACKPOT, JOKER (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.https://bet.szerencsejatek.hu/akcio/2026-szeptemberi-otoslotto-akcio
Játssz Ötöslottóval egy szelvényen legalább 2000 Ft értékben
2026. szeptember 14-27 között! -
Nyereményjáték infók
SziliviaOrbit, Hubba Bubba, Airwaves:
https://www.yourchewyplace.com/hu-hu -
Kérdések és válaszok
pityesz76...."SPAR vagy INTERSPAR üzletek egyikében egy vásárlás
alkalmával egyidejűleg legalább 2 000Ft összértékben(!!!!!!! ) vásárol a promócióban
résztvevő az 1. számú mellékletben részletezettek NESTLÉ termékek közül."
ebből mit nem lehet érteni, fel nem fogom. -
Kérdések és válaszok
AstoriaM2Egyébként csak érdekességként írom, hogy pl a Carte D'or visszatérítéses játéknál egyszer a Tescoban 2600Ft-ért vettem, majd utána 20%os kuponnal a Sparban, végül a 3. a Pennyből volt, ahol egysorban szerepelt teli áron, majd alatta hogy carte d'or kedvezmény -valamennyi Ft.
Na és végül 2600 Ftot utaltak. Örültem mint majom a farkának. -
Kérdések és válaszok
DenomTimotka, akkor nem vagyok egyedül vele! Jövő héten telik le a határidő, mindenesetre most írok nekik egy elsőfokú èrdeklődő emailt!
-
Kérdések és válaszok
timotkaVárom még a Yamal kulacsot szorgalmasan. Nem írtam nekik, mert hosszú időt szabtak meg, de lehet kellene?
-
Kérdések és válaszok
DenomKöszi ász! Rákérdezek! Sajnos rossz a megérzésem. Legutóbb Coca Cola pontbeváltás során nyert poharakat is hónapokra benyelte a Fáma Futár. Hivatalos panasz után érdekes mód egész hamar ideért!
-
// Nyereménytárgy csere-bere
agi80Sziasztok Van valakinek vasalója cserére? Több mindenem van,részleteket emailben.
-
Kérdések és válaszok
ászDenom Én nagyon rég nyertem a kulacsot. Kb. 1-2 hét után küldték. Jó pofa, azt hittem elveszett a kupakja, de nincs hozzá, nem folyik ki. Írj nekik, kérdezd meg!
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Spar 20%
Nos, kívánom, hogy elfogadják a magyarázatot, de...
Amikor megvetted és használtad a 20%-os kupont, a fizetés előtt már tudtad, hogy 2.000,- Ft alatti lesz az összeg. Őket a vásárolt termékek végösszege érdekli... Az, kupon nélkül mennyi volt eredeti ára nem releváns, még akkor sem, ha az is ott figyel a blokkon. Az volna a jó, ha mint fizetőeszköz szerepelne a blokkon a 20%-os kupon. De nyilván egy kupon nem minősül fizetőeszköznek vagy pénzhelyettesítő eszköznek.
Ha én használok kupont, mindig osztok-szorzok. Most pl. 8 db KitKat csokit vettem 8 kuponnal, így bőven neghaladtam a 2.000,- Ft-ot.
Na mindegy, majd válaszolnak valamit... -
Kérdések és válaszok
DenomSziasztok! Érdeklődnék, hogy Powerade nyereményjáték óránkénti Lamine Yamal kulacsot vár még valaki? Júl. 19-én zárult, 60 napot írtak kézbesítésre...
-
// Csere-bere fórum 3.
FáreóHell blokkom van cserére a nyitófüles játékhoz.
Szeretnék érte Staropramen vagy Chappy kódot.