2020. november 14
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| ÖTÖSLOTTÓ, SKANDINÁV LOTTÓ, EUROJACKPOT, JOKER (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
bernoEzt nagyon nem tartom etikusnak, hiszen már 1-1,5 hónapja lehet vásárolni az akciós csomagolást. Még ha el is tettem volna a blokkot, akkor sem lenne érvényes. Korábban is negatív tapasztalatom volt a sportszeletről, én ezentúl offolom az ő nyereményjátékukat.
-
Nyereményjáték infók
sadahttps://www.webnyeremeny.hu/nyeremenyjatekok
-
Nyertesek
ZsusciMilka napi csomag
-
Kérdések és válaszok
PaintuciA srevo nádudvarit én nem tudom értelmezni, mert értelmi fogyatékos vagyok.
Ha én veszek egy terméket megtartom a blokkot és csinálok fotót mondjuk 30dbt különböző környezetben, helyzetekben és mindennap feltöltöm az úgy jó?
Vagy akkor legyen 30 blokkom?
Mert ha az első akkor, az hogy? Az nem vásárlásra motíváló. -
Negatív tapasztalatok
-.-.Vágási 2.0 2026-09-01 :: 10:44
Újratervezés: Már működik az oldal.
Lehetőség vagyon promós kódot is feltölteni, de csak a blokkadatokkal együtt.
Ergo az eddig gyűjtögetett csomagolások mehetnek a kukába.
Kivéve akkor, ha olyan csokit veszel mától, aminek a csomagolásában nincs kód, akkor már meglévő csomagolásokról be tudod páHázni a kód -
Negatív tapasztalatok
-.-.Vágási 2.0 2026-09-01 :: 10:39
Hadd tegyük a napod egy kicsit jobb nappá, Bajnok! Most bármelyik Sport Max, Kókusz Duó, Kapucíner, Fehércsokis Sport vagy Sport Érem blokkjával nyerhetsz, a promóciós csomagolású Sport szelettel ráadásul dupla eséllyel! Csak töltsd fel a kódot és máris versenyben vagy a napi 100.000 Ft-ért!
Részletek a mindensportnyer.hu oldalon!
Tehát blokkos móka.
Nem működik még az oldal, kérdés, hogy az eddigi csomagolások kukák-e vagy azokkal lehet külön (blokk nélkül) is páHázni. -
Nyereményjáték infók
fitoskahttps://feldobox.hu/oldal/nyeremenyjatek
-
Nyereményjáték infók
bazsaparaPromóciós és beváltási időszak: 2026. szeptember 1. - 2026. október 30.
Minden 4. nyer!
Ezzel a NESCAFÉ® 3in1 termékkel most egy újabbat nyerhetsz!
Most minden 4. promóciós csomagolású termékkel egy 10 darabos kiszerelésű NESCAFÉ® 3in1 vagy 2in1 terméket* nyerhetsz. Keresd a "NYERTEL" feliratot a csomagolás belsejében!
A nyertes csomagolások eloszlása nem egyenletes.
További részletek és a beváltóhelyek listája:
www.nes.cafe/minden4nyer -
Nyereményjáték infók
bazsaparahttps://www.ferrerorocher.com/hu/hu/xp/akifinomult-izles-jutalma/comingsoon/
-
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0goldbeat.hu
Ebben a hónapban MacBook Air-t lehet nyerni minimum 15.000,- Ft-os rendeléssel. -
Negatív tapasztalatok
BELA-HOoops:nem tudtam feltölteni a blokkot,mert állítólag ezzel már pályáztak,ami nagyon érdekes,mert a boltból hazaérve szinte rögtön nekiálltam.....én vettem,a blokk előttem volt.......válasz:biztos duplán kattintottam....hát nem,de az jött le,hogy én vagyok a hülye.
Nyugtalottó:hónapok óta nem utalják a jóváhagyott nyereményem.Többször írtam nekik,de ilyen válaszok vannak:legyek türelmes....vagy szabadságon volt aki utal.....vagy mostmár a következő körben biztos benne leszek........Hozzáteszem ők írták mikor jóváhagyták,hogy a jszban(amit nem találok!) írt 30napon belül utalnak.......ez már többszörösen letelt.Sajnos nem találok impresszumot vagy bármit ahol a felügyeleti szerv meg lenne jelölve.
Fentiek legjobban az igazságérzetemet bántják.A játékos tartson be mindent,mert jujujj ha nem,a másik fél meg kb mindent megtehet. -
Negatív tapasztalatok
HupikékSimon's burger múltkor már sorsjegyet sem adtak, mondván, hogy elfogyott