2020. november 17
| Interneten kívüli játékok - Kozmetikai és háztartási cikkek |
| ORGANIC SHOP (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| SZUPER BLACK JACK SORSJEGY (beérkezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
askmÚj fejlemény:
Most kapott anyukám e-mailt, hogy a Rewart küldeményt rögzített neki.
A megjegyzés: Foodnet - napi nyeremény Termékcsomag -
Nyereményjáték infók
sadahttps://www.coca-cola.com/hu/hu/offerings/fanta-halloween
-
Negatív tapasztalatok
weberRewart játék volt ráadásul, ők azért már nem kezdők.
-
Negatív tapasztalatok
weberEz volt:
https://www.facebook.com/nassolj.es.nyerj/ -
Negatív tapasztalatok
Napocska3én elvesztettem a fonalat, de érdekelne, hogy ez melyik játék volt? nagyon gáz..
-
Nyertesek
MarcsikuszMeskete játékon mesekönyv 🙂
-
Postán jött
MarcsikuszTegnap Auchan Lego
Ma Screvo Spar utalvány ( júniusi nyeremény ) -
Negatív tapasztalatok
anyokaMi is duplán kaptuk. Rég elosztogattam mire jött a fenyegetőző e-mail, én megírtam, hogy ne haragudjanak, de azt hittem pótnyertesség és régen se híre, se hamva....
Ki nyerte a fődíjat ????
😁 -
Negatív tapasztalatok
KicsiGilaTimotka! Igen kért.
Írtam üzenetet. Sajnos nem reagáltak még -
Negatív tapasztalatok
askmÉn is kétszer kaptam meg a csomagot, majd vissza is vitték a másodikat, szerencsére még nem fogyasztottuk el addigra.
De anyukám még mindig nem kapta meg a sajátját. Nemrég írták neki:
"Kedves Játékosunk,
köszönjük szépen az érdeklődést, technikai okok miatt a kiszállításra szeptemberben kerül majd sor, addig is köszönjük türelmét, hamarosan értesíteni fogjuk a kiszállításról.
Üdvözlettel:
A Foodnet csapata"
Ezek után már én is kíváncsi lennék az 1 millió forint nyertesére... -
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Vágási 2.0Közben megnéztem a módosított jsz-t, abban már az „utazás” szó szerepel.
-
Negatív tapasztalatok
weberMajdnem pont így jártunk. Nyertem, megérkezett a csomag, majd 2 hétre rá újabb értesítés, hogy küldik. Én is azt hittem pótnyertes vagyok. Meg is érkezett, de én nem mertem hozzányúlni, mert láttam a szabályzatban, hogy 1 ember csak 1-et nyerhet. Rá 2 napra jött egy e-mail, hogy ne nyúljak a csomaghoz, pár nap múlva jön a futár érte, tévedés történt. Nem jött. Majd rá 1 hétre a párom is nyert. Akkor ő megírta, hogy van itt egy csomag, amit tévedésből küldtek, de nem jött érte a futár, ha gondolják, megtartjuk, nem kell másikat küldeni. Beleegyeztek. Az más kérdés hogy hiányos volt, de mindegy. A játék vége felé nyert a gyerek is, na az övét várjuk már igen régóta. Jól elcseszett játék lett. Kíváncsi lennék, megnyerte-e valaki az 1 milliót, vagy azt is tévedésből másvalakinek küldték.