2020. november 17
| Interneten kívüli játékok - Kozmetikai és háztartási cikkek |
| ORGANIC SHOP (befejezési határidő) |
| Interneten kívüli játékok - Egyéb |
| SZUPER BLACK JACK SORSJEGY (beérkezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyereményjáték infók
bazsaparahttps://www.yourchewyplace.com/hu-hu
-
Kérdések és válaszok
TreyKöszönöm

-
Kérdések és válaszok
sadaTrey
Nagy kalappal!
Ha nem sporttal, majd mással! -
Kérdések és válaszok
pityesz76
no para 
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
sada2es: 3.470
3as: 25.630
4es: 2.007.400
5ös: nincs -
sada5ös lottó: 16,32,35,58,59,
-
sadaJoker: 946302
-
Kérdések és válaszok
TreyBocsánat, igazad van. Ismerkedem itt még a nyereményjátékokkal. Nem rég kezdtem

-
Kérdések és válaszok
pityesz76Trey
vót má kicsit lentebb...de nem vagy egyedűl -
Kérdések és válaszok
TreyValaki nyert már sport szeleten? Nagyon sokat beküldtem és semmi egyszerűen...
-
Kérdések és válaszok
marcsi8Sajnos nekem sem , azt írja erre a számlára már történt utalás. Pedig ez volt az első feltöltés ebben a játékban. Minden játékhoz új bank kártya kell? Vagy ti hogy csináljátok hogy vissza tudjatok igényelni. Köszönöm ha valaki megírja.
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Valakit érdekel egy Milka blokk-csere "fifty-fifty" jeligére?
Én bepályázom a neveMben a te blokkodat, te beregisztrálod a neveDben az enyémet.
Így, ha nyerek a blokkoddal, a pénz felmarkolásához szükség lesz a blokkra, mit elkérek tőled és vice versa. Miután megérkezett az 1.000.000,- Ft, utalom neked a felét illetve fordított esetben te utalod nekem a félmillát.
Tehát nem tudjuk elhallgatni, hogy nyertünk, mert kell a másik féltől a blokk. Ez a garancia.
Én Csongrád megyében lakom, tehát más megyében élőket szeretnék meginterjúvolni.
(Az, hogy én pl. egy zalaegeszegen vásárolt blokkal pályázom nem releváns, nem köthetnek bele, mert a játékos állandó lakhelyét nézik. Átutazóban bárhol vehetek csokit.)