2021. február 21.
| Interneten kívüli játékok - Élelmiszer |
| ORBIT, AIRWAVES (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
bodzaszorphát akkor végképp nem értem, nálam nem enged sehová tovább kattintani, meg sem tudok adni számlaszámot. Írok nekik
-
Kérdések és válaszok
weberNálam nincs ilyen. Csak pénztárca van, abban az aktuális egyenleg, 2500 Ft. Amit mellesleg hetek óta nem tudok kiutaltatni, mert "valaki más használja az IBAN-t", ami nem igaz, kértem nézzék meg, az 1500-at hová utaltattam és milyen névre, stimmelni fog. De megoldhatatlan a probléma úgy látszik.
-
Kérdések és válaszok
bodzaszorpP&G visszatérítésnél kaptam visszaigazoló emailt hogy elfogadták és igényelhetem az 1500 Ft-ot. Ha belépek, azt látom, hogy az egyenlegem 1500 Ft, de a virtuális tárcám 0. Egy idő után átkerül oda magától, vagy hogy tudom áttenni hogy vissza tudjam utaltatni?
"Sajnáljuk, virtuális pénztárcád jelenleg üres. Kérjük, nézz vissza később." -
Nyertesek
ZsusciLindt 1kg csoki nyuszi 🐰
-
// Nyereménytárgy csere-bere
vizipokRTL+ előfizetési kódot cserélek coca-cola, fuzetea kupak kódokra
-
Negatív tapasztalatok
weberNestlénél újabb töltések. Netflix, Bookline 280 pont lett. Eddig sem volt arányos a többihez képest, mert azért 5000 Ft-ról beszélünk, de így pláne.
-
Kérdések és válaszok
weberDe csak új előfizetőknek. Sajnos.
-
Kérdések és válaszok
Johnny-XFáreó
Fantás játék. 1 havi előfizetés (bolti ára 4-5000 Ft körüli). -
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
pityesz76https://bet.szerencsejatek.hu/mobil/akcio/2026-marciusi-otoslotto-akcio#/
-
Kérdések és válaszok
FáreóA Colás vagy Fantás Xbox Game Pass prémium előfizetés nyeremény az hány havi?
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
FáreóEladó vadiúj bontatlan Razer Basilisk V3 gamer egér,jóval ár alatt: 17000Ft
Még jun. 10-ig garanciális
Új bontatlan JBL GO4 Black hangszóró is keresi gazdáját 14.000Ft
Orbittal nyert JBL Tune 770NC zajszűrős fejhallgató is eladó,sajnos nem SD kártyás így nem tudom használni, ára: 30.000Ft
Budapesti személyes átvétellel. -
Kérdések és válaszok
FáreóIgen az Orbitnál azt tudom és ott csak napi 1 blokk küldhető be.
A Lidles-re tudja valaki a választ?