Hírlevél feliratkozás

Fórum

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Persze, hogy el fogom olvasni, de ha ez lesz abban is, akkor az nonszensz kategória. Épeszű ember nem vesz 20 terméket egyszerre dupla esélyért.

Ám az is lehet, hogy a reklámújságban vagy boltban kihelyezett promós felületen írtak el valamit... Volt már rá nem egy példa.

• Kérdések és válaszok

sada

És ez is:
    "Az itt található információk csak tájékoztató jellegűek, a pontos részletekért olvasd el a hivatalos játékszabályzatot."
    Reklám újságból a hír és várd meg a hivatalost, a pontos részletek ismerete nélkül ne túráztasd az agyadat!

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

A főoldalon jelenleg ez vagyon írva...

Ha ez nem valós, vagy lehet, hogy nem is így kell értelmezni, akkor ne is írjuk ezt a játékleíráshoz, mert csak kérdéseket vet fel...

Én a játék oldalán jelenleg semmi ilyen "20 db-os" infót nem látok, csak annyit, hogy hamarosan indul a játék.

Vagy valami ákcziós újságban lehet ezt a hirdetést látni, ahol írják a 20 db-os mókát is?

• Kérdések és válaszok

sada

Mi lenne, ha megvárnátok a hivatalos jsz-t?
    Lehet, h lesz benne egy ilyen kitétel:
    "Minden blokk annyiszoros eséllyel vesz részt a sorsoláson, ahányszor 2 promóciós termék szerepel rajta"
    Ebben az esetben pl a 20 termék 2x10, azaz húszsoros eséllyel játszana a fődíjért.
    De az is lehet, h nem lesz benne ilyen sor.

Szóval amíg nincs hivatalos, addig minek pörögni rajta?

• Kérdések és válaszok

Johnny-X

fozo.gabi
    Köszönöm szépen a választ (még a Heineken F1 kapcsán)!

Vágási 2.0
    Szerintem pontosan tudják, hogy sántít a dolog... ennek ellenére motiválni szeretnének - biztatni a nagyobb mennyiség vásárlására. Nyilván az "öreg rókákat" ezzel nem verik át! :D

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

Magyar termék:

"Vásárolj egy blokkon legalább 20 db védjegyes terméket és kétszeres eséllyel vehetsz részt a sorsoláson."

Ennek mi értelme van?
    Ha 10 blokkon veszek 2-2 terméket, ugyanott vagyok, és akkor nem dupla esélyem vagyon, hanem tízszeres...

És persze a napi/heti nyereményekre is 10 esélyem lesz, 10 alkaRommal páHáz6ok, nem egyszer...

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

Babuci22

Eladó CBA utavány egyenlőre az utolsó

50000 értékben 2028 év vége a lejárat 1000.- os címletekben.

Csere is érdekel spar lidl tesco coop utikra leginkább...
    Vagy mid lenne???

• Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok

sada

Auchan - fa - törölköző:
    https://www.henkelnyeremeny.hu/fa-auchan-promo

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

Hatoslottó 30. játékhét (vasárnapi)
    3,4,18,20,22,36

Vágási 2.0

Most kaptam az infót, a 3-as kapunál, ahová az F1-es buszok mennek NINCS klasszikus forgóajtós beléptetőkapu, mint pl. a focistadionoknál.(Tavaly sem volt, tavaly voltam a Hungaroringen.)

Ott emberek csippantották a tiketteket, de nem kértek személyit, még a belépők nevére sem kérdeztek rá.

Vágási 2.0

Igen, de bárki nyerhetett a sörrel. Egy 10 éves gyerek is.

Nem kértek senkitől személyit e-mail-ben, hogy ellenőrizzék, hogy tényleg nagykorú-e...

Túl lett szabályozva ez a móka, illetve ha már szigorú szabályok voltak, ezt nem ellenőrizték.

Na mindegy, már tudjuk, hogy jövőre (is) bárki bemehet a jegyekkel.

sada

A 18 éves életkor kontroll azért volt, mert ez alkoholos játék.
    A beléptetéshez semmiköze.

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1
2
3