2021. május 5.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| PRÍMA (CSONGRÁD-MEGYE) (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Nyertesek
BELA-HAuchan Korzó fődíj,végre egy komolyabb nyeremény..---kerti mozi szett
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Még annyit, hogy persze ezt a pORblémát leírtam nekik válaszüzenetben, majd látjuk, hogy lesz-e foganatja...
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Fa:
Válaszoltak, érdekes módon azt a két KORÁBBI feltöltésemet látják, amit én nem látok a profilomban.
És a fordítottja is igaz, a viszonylag friss (július 6-án vásároltam, utána pár nappal küldtem be a pályázatot) feltöltést ők nem látják, én viszont látom a profilomban.
Ezzel az a gáz, hogy vagy így, vagy úgy, de néhány feltöltés nem fog bekerülni a kalapba...
Még azt tudom elképzelni, hogy a frissebb feltöltések később kerülnek be lebonyolító rendszerébe, de ennek így semmi értelme... Pláne úgy, hogy a profilból eltűnnek a korábbi feltöltések.
Ergo nézzétek meg, hogy a korábbi (június 8-án indult a játék) feltöltéseitek látszanak-e a rendszerben. Június 8-tól 30-ig érdemes sasolni.
Nálunk a femiliben összesen 4 db júniusi feltöltés nem látszik a profiljainkban (vásárlások: 06.08, 06.12, 06.19 és 06.22), de a fentiek alapján lehet, hogy a lebonyolító rendszerében igen. Kettő biztosan, mert nekem összesen 3 pályázatom vala.
Ellenben a friss feltöltéseket meg ők nem látják... -
Postán jött
fitoskaCoca - Cola Szigetjegy emailben.
-
Kérdések és válaszok
fozo.gabitothlaci22
az auchan húsos pultjánál van külön rész a pickes termékeknek. Budaörsön pl a pult végében a rövid részen szemben a leveszöldségekkel. Tehát nem a többi hús között találod -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Itt vagyon az összes henkeles játék:
https://www.henkelnyeremeny.hu/
De én továbbra is javas(o)lom mindenkinek, hogy sasolja meg az országos Fa-játéknál a feltöltéseit, mert több is hiányzik... -
Kérdések és válaszok
gabriella.huBocsi, eltévesztettem.... DM-Persil

-
Kérdések és válaszok
sadaNem.
Nem találtál egyetlen tálcás Pick húst sem?
Ez már egy 2 hete futó játék, nem új infó. -
Kérdések és válaszok
tothlaci22https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu/pickfrisshus
Elmentem az Auchanba, de nem volt a promóciós termékből éppen. Más is járt így? -
Kérdések és válaszok
sada"titok", hogy hány törölköző van/volt és a készlet boltonként értendő v összesen.
-
Kérdések és válaszok
sada2 külön Fa játék van:
1.
Az országos, 2 db en Fa termékkel
06.08-07.19-ig (vasárnapig)
2.
Ecofamilys 1 db Fa 750 ml-es ürdővel
06.29.-07.29-ig gyorsasági törölközőért -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0dm - Fa???
A Fa országos játék ill. az Ecofamilyben van még játék vele a törölközőkért.
Bárhogy is, én írtam nekik, majd látjuk, hogy mit reagálnak...
Bosszantó lenne, ha odavesznének a pályázatok.