2021. május 5.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| PRÍMA (CSONGRÁD-MEGYE) (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Ha már Lindt:
Tapasztaltatok olyat, hogy nem jött e-mail-ben visszaigazolás a feltöltéstől? (Spam-be, promóciókba sem). Nálunk 1 biztosan elmaradt.
Érdekes egyébként, hogy a Lidl-Mogyi játékról sem jön visszaigazoló e-mail. Úgy emlékszem, hogy korábbi ilyen jellegű játékoknál (ezen a játékfelületen) jött a feltöltés után rögtön egy e-mail. -
Kérdések és válaszok
weberagi80!
Tavaly így jártam ahogy te és így is tettem, de csak azért mert utolsó nap volt és már nem volt időm rákérdezni, hogy mit tudok tenni.
Viszont nem kaptam meg a nyeremény társasjátékot, hogy ezért, vagy másért, sosem tudtam meg, mert többszöri levélírásra sem válaszoltak. -
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Ha valaki nyer(t) a KitKat-tel F1 bérletet, az írja meg plíz, hogy azonnal jött róla infó vagy napokkal később jött a nyertesértesítő elektromos levél.
Merszibokú. -
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0https://bit.ly/kwizdanyeremenyjatek
-
Akciós termékek, termék akció
törpi🔥🎬Helló filmrajongók!👀Ez most az a pillanat, amikor tényleg érdemes azonnal elindulni a Cinema City mozikba, ugyanis brutális filmes kiárusítás indult mától: minden filmes kincs egységesen 500 Ft! Igen, igen, ez nem fake news! Minden filmes termék 500 Ft-ba kerül minden Cinema City mozinkban!🍿🥤 De ne gondolkodj túl sokáig, ez az akció csak 4️⃣ napig, március 19–22. között, vagy a készlet erejéig él! Szóval ha nem akarsz lemaradni az év egyik legdurvább filmes kincsek kiárusításáról, akkor irány a Cinema City! 🎬🔥
-
Kérdések és válaszok
agi80Sziasztok
Lindt nyuszi játéknál feltöltöttem a blokkot és azt írja ki hogy már fel van töltve. Valószínű időpont egyezőség van, de ilyenkor mi a teendő? Írjak a másodperchez 01-et? -
Kérdések és válaszok
agi80timotka
Kb 3-4 hét -
Gratulálunk!
marcsi8Majóka gratulálok! Csak így tovább!
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
akecsoZsuzsa Nr.1. véletlenül a múlt heti Skandi számokat írta be. Az eheti (12. hét) számok:
4, 7, 8, 10, 11, 14, 25
1, 7, 10, 18, 20, 22, 35
telitalálat tényleg volt
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Skandináv lottó 12. játékhét
5,7,8,14,22,27,29
1,3,7,17,19,21,28
1 db 7 találatos van 73 157 525 Ft
A következő héten várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
70 millió Ft
A(z) 1 db 7 találatos nyertes telitalálatát a kézi számsorsoláson érte el. -