2021. május 5.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| PRÍMA (CSONGRÁD-MEGYE) (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Paintuci(Gondolom ha otthon az 5 éves gyerek felfogja ha elmondasz neki vmit 8szor, az jó dolog, de ha nem fogja fel? Kicsit már fárasztó nem? Egy munkahelyen max. 2 szer mondják el. Utána le hülyéznek.)
-
Kérdések és válaszok
Paintuci(Itt most nem arról van szó ki mennyiszer nyer. Még azon sem hogyan.) Ne kelljen ugyanazt 8673szor olvasni.
-vajon játszik e a blokkom ha nyertem napit, hétit ha nem akkor ilyenek meg olyanok meg stb... de rossz minden...
-a fene egye meg csak egy bögrét nyertem
-megvan e a nagy nyeremény vegyek ne vegyek több terméket
-de jót rajzoltam, írtam, fotóztam mégse nyertem
-szerintem jobb az ilyen meg olyan játék
-és stb -
Negatív tapasztalatok
lcsabiKorábban több játéknál lefagyott nálam a CAPTCHA, nagyon bosszantó. Most legutóbb a Tesco-Regina-nál tapasztaltam. Ráadásul ennél a Regina játéknál a vásárolt termék kiválasztásakor mobilon nem látszódik a termék minden paramétere. Csak notebook-os feltöltésnél látható a sor végén pl a tekercsszám.
-
Nyereményjáték infók
Vágási 2.0https://szavazas.euronics.hu/
-
Kérdések és válaszok
jegenyefaEz annyira borzasztó, hogy igy egymásnak esnek itt is az emberek. Minden internetes felületen ez van. Én nem régóta vagyok tag, de személy szerint szeretem olvasni ha itteni tag a nyertes, mert látni hogy van esély. Az meg hogy ki mennyiszer nyer, hát istenem...aki többet játszik, nagyobb az esélye is a nyerésre, én gratulálok hozzá, ügyes!
-
Kérdések és válaszok
BennszülöttIgaz nem kérdezett senki, meg megfogadtam, hogy nem szólalok meg, de most akkor megszegem.
Ezt csak úgy itt hagyom gondolatébresztőnek. (Nem vita témának) Lehet, hogy a fődíjat mondjuk olyasvalaki nyeri, aki tesz arra, hogy a napit/hetit megnyerték már és juszt is utána tölti fel a blokkját, mert nem veszik el a részletekben és mer nagyot álmodni... -
Gratulálunk!
BennszülöttGratulálok én is a többi nyertesnek és köszönöm a gratulációkat.
-
Nyertesek
timotka30.000 Rewin utalvány most
-
Nyertesek
Vágási 2.0Spar - Cerbona
10.000,- Ft-os Spar utalvány az imént. -
Nyereményjáték infók
Gloria9110.15.-től: Lidl-Powerade
vasaroljesnyerj.hu -
Nyereményjáték infók
Gloria9110.15.-től: milka-laliga.hu
-
Nyereményjáték infók
Gloria9110.15.-től Lidl-Bords Eve játék a Screvon.