2021. május 5.
| Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő |
| PRÍMA (CSONGRÁD-MEGYE) (befejezési határidő) |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Kérdések és válaszok
Andi4Én a Spar Maggit reggel 8: 30 körül töltöttem fel, de nem jött nyertes értesítés.
Vagy majd ezután... -
Kérdések és válaszok
BAYERNCsak nekem nem sikerült regisztrálnom a milkán?
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.https://bet.szerencsejatek.hu/nyeremenyjegyzek/husveti-e-sorsjegy-nyeremenyjatek
Sorsolás napja: 2026. április 9. (csütörtök)
Nyereményigénylés határideje: 2026. május 19. (kedd) -
Kérdések és válaszok
agi80Paintuci
AP kódot kell feltölteni!
-
Lottó, Keno, Luxor játék akciók
Zsuzsa Nr.1.Hatoslottó 16. játékhét (csütörtöki)
1,16,18,24,36,44
1 db hatos van 721 830 890 Ft
A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
60 millió Ft -
Kérdések és válaszok
agi80Vágási2.0
Igen a heti nyereményt és az utazást 3 blokkal (3 tulajdoni lap) az autóváráslási utalványt 6 blokkal végig lehet játszani.....DE remélem még módosítanak a beazonosításon legalább még dátum, nyugtaszám stb..még kérnek a felületen -
// Nyereménytárgy csere-bere
Paintuci5000s bookline utalványt cserélnék vmire.
-
Kérdések és válaszok
PaintuciAp-t töltöttél fel?
-
Kérdések és válaszok
TreySzia. @Paintuci: Töltöttem fel én is, de azt írta ki, hogy ha nyertem 60-360perc között kapok tájékoztatást emailben. 2 órája töltöttem fel úgyhogy, bizakodom
-
Kérdések és válaszok
PaintuciA milkánál akkor mit kell tölteni?
-
Kérdések és válaszok
PaintuciSziasztok... A Spar maggi játéknál a gyorsaságit jelzi?
-
Kérdések és válaszok
Vágási 2.0Áhh, rájöttem, hogy hogyan lehet gyűjtögetni tulajdoni lapokat.
Miután bepötyögtem az Ap-t, utána kell válasuztani a szerencsekártya és a tulajdoni lap között, és miután rányomtam a tulajdoni lapra, utána is rá kell nyomni az egyikre. (Az egyikkel londoni út nyerhető a másikkal 100e forint, és ha mindkettő megvagyon, az lesz 1 esély a kocsiutalványra.)
De szerintem be fogják kérni a nyertesektől a blokkok képét, annyit, amennyiszer pályáztak az adott AP kóddal, Tehát a londoni út esetében legalább hármat, a kocsiutalvány esetében legalább hatot. Ha mégsem így lesz, mert csak 1 blokkot kérnek be, akkor az érdekes lesz, mert akkor 1 blokkal végig lehet játszani a játékot.