Hírlevél feliratkozás

Fórum

2021. május 5.

Interneten kívüli játékok - Üzletekhez kötődő
PRÍMA (CSONGRÁD-MEGYE) (befejezési határidő)

Legfrissebb fórum hozzászólások

• Kérdések és válaszok

DoJo

Paintuci: megértem, elfogadom abszolút, viszont valamiért ez így alakult most.. az okát nem tudja senki. Mi sem. :-)

• Kérdések és válaszok

Paintuci

Zorro megbízható fórumosok közé tartozik pedig. De ez a Ti ügyetek. 😟😐

• Tippmix, fogadás

Zsuzsa Nr.1.

https://bet.szerencsejatek.hu/nyeremenyjegyzek/2026-majusi-tippmix-kulonsorsolasos-akcio

Sorsolás napja: 2026. június 4.
    Nyereményigénylés határideje: 2026. július 14. (kedd)

• Lottó, Keno, Luxor játék akciók

Zsuzsa Nr.1.

Hatoslottó 23. játékhét (csütörtöki)
    2,9,15,21,28,35

A következő sorsoláson várható nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
    400 millió Ft

• Kérdések és válaszok

ZORRO

DoJo

Szerintem ideje lenne befejezni a martirkodast! Nehez lehet feldolgozni ha valaki megmondja neked hogy ez nem oke.Aztan te probalod lejaratni a masikat es csalonak beallitani. Ugy hogy fenykepek,adatok es video lett kuldve neked.😂😂Nem erdekel a szanalmas vergodesed.Biztos van annak a rengeteg embernek akiktol innen vasaroltal egy elado ps keszuleke amit elad neked az egyoldalu szerzodessel.😂😂Ugy hogy a nevedet sem tudni DoJo.😅Szerintem mindenki vigyazzon,mert vannak ilyen emberek akik igy akarnak bizalmat szerezni es utana radhuzni a vizeslepedot! Az ugy reszemrol lezarva,tovabbi kellemes vergodest kivanok!😂😂😂

• Nem csere-bere, hanem vásárlás

fgabcsi

Lenne eladó tesco utalványom, 5000.- címletekben. Mi ritkán járunk oda, és most inkább másra költeném az árát.

• Kérdések és válaszok

DoJo

Kedves Pityesz76!

​Teljesen megértem és abszolút jogos a kérdésed! Kívülről nézve valóban felmerülhet ez a gondolat, de a helyzet ennél egy kicsit árnyaltabb.
    ​Egyrészt, nyilvánvalóan senki sem ellensége a saját pénzének. Ha egy gyári bontatlan, nyereményjátékból származó terméket meg lehet venni jóval a bolti ár alatt, akkor miért ne élne az ember a lehetőséggel? Ez nem "filléreskedés”, hanem egyszerűen racionális döntés.

​Másrészt, eddig nagyon sokszor vásároltam már így (akár ezen a fórumon is), és a múltban minden alkalommal, mindenkivel minden zökkenőmentesen és gördülékenyen ment. Legyen szó bármilyen értékesebb dologról, az eladóknak soha, egyetlen betű problémát sem okozott egy ilyen szerződés – sőt, örültek is neki, mert látták, hogy komoly vevő vagyok és ők is le vannak védve.

​Most viszont valamiért ez a teljesen alapvető biztonsági kör megoldhatatlan problémát és órákig tartó kifogástengert okozott a másik félnél.

​A kedvemet ez egyáltalán nem szegte. Inkább szánok rá egy kis időt a fórumozásra és a papírmunkára, és inkább úszom meg egy ilyen "vitával" az üzletet, minthogy utólag a fejemet fogjam, mert megkárosítottak bármennyivel is... Az óvatosság még senkinek nem ártott! 😉😊

(Aztán lehet, hogy csak rigolyás vagyok és öregszem.. vagy a munka teszi ezt velem és védem a családot (is) 😂)

​Üdv,
    DoJo

• Kérdések és válaszok

Vágási 2.0

A Márka feltöltés működik.

• Kérdések és válaszok

ZORRO

DoJo
    Nem vitatkozom,bocsi hogy megirtam hogy módosíts az egyoldalú szerződéseden.🤣🤣🤣

• Kérdések és válaszok

pityesz76

hja és semmi baj az óvatossággal..

• Kérdések és válaszok

pityesz76

egyetlen egy kérdésem van anélkül bármelyikőtök mellé is állnék...

ennyire nagy a bizalmatlanságod, miért nem üzletben vagy azok webáruházában vásárolsz??ér neked az a pórolás annyit??

• Kérdések és válaszok

DoJo

Ugyanitt eladó PS5-t keresek! :D :D :D

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V

1