// Csere-bere fórum 3.
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 4340 oldal |
Hol van még kimérős szaloncukor febr. végén?
azt máshol vásárolom,mikor hol akciós Pld mai ebéd főtt csülök krumpli salival,de még megyek vásárolok,mert még ma akciós
Amúgy volt virsli akciós vásárlás is,de minél olcsóbb blokk legyen 5 db szaloncukor csak 105 Ft .kefír 85 ,de volt 65 ft szavközeli joghurt ,Tesco faroscomb 550 volt ,Fagyasztó dugig,
Amúgy volt virsli akciós vásárlás is,de minél olcsóbb blokk legyen 5 db szaloncukor csak 105 Ft .kefír 85 ,de volt 65 ft szavközeli joghurt ,Tesco faroscomb 550 volt ,Fagyasztó dugig,
(Micsoda egészséges életmód, kevés édesség, semmi hús... )
Lottó ötöst is így találnám el. !!!
Gondoltam,hogy lesz hozzászólásod
Képzeld nem minden Aldi blokkom kukázott,mert van /volt időm vásárolni .egyesével ,citrom,narancs ,5db szaloncukor,almaital,banán ,körte ,karfiol,fokhagyma,paprika,kefír,rudi,kifli,deo,szal
véta,szappan,gyömbér,tojás,vöröshagyma,2 sárgarépa,zeller stb
Gondoltam,hogy lesz hozzászólásod
Képzeld nem minden Aldi blokkom kukázott,mert van /volt időm vásárolni .egyesével ,citrom,narancs ,5db szaloncukor,almaital,banán ,körte ,karfiol,fokhagyma,paprika,kefír,rudi,kifli,deo,szal
véta,szappan,gyömbér,tojás,vöröshagyma,2 sárgarépa,zeller stb
jojó
mitől ér meg Neked 20 db kukázott Aldi blokkot?.)
A Nike hasitasiért?
mert hagymás-tejfölös chips Coop-pal is nyerhető...
mitől ér meg Neked 20 db kukázott Aldi blokkot?.)
A Nike hasitasiért?
mert hagymás-tejfölös chips Coop-pal is nyerhető...
1 Privát Chio blokkot szeretnék
cserébe 20 db Aldi blokkot adok
cserébe 20 db Aldi blokkot adok
😉😘
Paintuci
🤔 Egyfolytában töröm a fejem mit adhatnék érte. Nem hagytál le egy nullát vagy kettőt? 🤔😯🙄
1 db Aldi blokkra várok csereajanlatot
Van pár Aldi blokkom cserélném sport szelet ,Tesco Chio,bombi pont, bravos , Lidl Mizo rudi, blokkokra
Bombi játékban részt vennék , szerintem be fogok vásárolni mert melóban is szeretik a csajok ezt a csokit
Szerintem mindenhol. 😁 Írtam emailt amúgy. 😉
Hol?
Bombi pontokat fogok keresni.
Privát vagy Privát max Chio blokkot szeretnék,mert felénk nincs ilyen üzlet. Aldis blokkot adok cserébe,az van közel és vásárolok is ott
Eladó 130db sport szelet blokk.
Braun botmixer készlet 8 az 1ben
Braun multigrill(digitális kijelzővel)
PetKitMate éjjellátó,wifis fa kamera
Canon Zoemini S2(smaragdzöld)
Mind új,cserélhető Aldi/Auchan/Tesco/Lidl vásárlási utalványokra.Illetve 2019ben lehetett nyerni nagy hangfalat(márkáját már nem tudom,de mintha Sony lett volna,és színváltós volt,arra emlékszem)....szóval ezt is beszámítanám,ha van valakinek.
Braun multigrill(digitális kijelzővel)
PetKitMate éjjellátó,wifis fa kamera
Canon Zoemini S2(smaragdzöld)
Mind új,cserélhető Aldi/Auchan/Tesco/Lidl vásárlási utalványokra.Illetve 2019ben lehetett nyerni nagy hangfalat(márkáját már nem tudom,de mintha Sony lett volna,és színváltós volt,arra emlékszem)....szóval ezt is beszámítanám,ha van valakinek.
Media Markt pontgyűjtő és pontok érdekel vkit? akár 50% kedvezmény tefal , rowenta, krups gépekre.
Aldi blokkokat keresek🤣Van sport és kinder cserébe.