Gratulálunk!
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 861 oldal |
jojó, gratulálok! Nagyon jó nyeremény!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Jojó!
Gratulálok! (ennek én is örültem volna! de majd legközelebb!)
Gratulálok! (ennek én is örültem volna! de majd legközelebb!)
Gabi
" alt="
"> köszönöm
törpi
Igen , most nálam állt meg a "Szerencsekerék "
" alt="
">
" alt="
"> köszönöm
törpi
Igen , most nálam állt meg a "Szerencsekerék "
" alt="
">
jojó: a Coopra nekem 21 ,de még csak napi sem lett. Ez a szerencse,majd máskor mással
" alt="
">
" alt="
">jojó gratulálok!
" alt="
">
" alt="
">törpi
" alt="
"> köszönöm
" alt="
"> megelőzted az értesítést
" alt="
">
14 blokkom volt
" alt="
"> köszönöm
" alt="
"> megelőzted az értesítést
" alt="
">
14 blokkom volt
Gratula a nyerteseknek! 🤗
Gratulálok az utóbbi idők kis- és nagynyerteseinek! 😊
Fitoska, neked is köszönöm szépen!
" alt="
">
Sok kicsi gyerek mellett csupa hasznos dolog, azért is örülök mindkét nyereménynek, főleg úgy, hogy mindkét játékon ingyenes volt a részvétel, vásárolni sem kellett hozzájuk még olyat sem, ami amúgy is elfogyna, de én valahogy mindig csak az ilyeneken vagyok szerencsés
" alt="
"> Kód- vagy blokkfeltöltögetős játékokon maximum apróbb dolgokat nyerek csak, persze isten ments, hogy panaszkodjam, így is szerintem kifejezetten szerencsés vagyok, a mostani adventi időszakban meg kifejezetten szuper dolgokat nyertem. A fentieken kívül megcsíptem egy-egy napi nyereményt a Regio Játék és az Anyakanyar facebookos meg a Karcher adventi naptár játékán, nyertem gyerekkönyveket hírlevél feliratkozással az Under5-tól, és a Telekom meg az MKB Plaza játékán utalványokat, meg még november végi sorsolással a Hello Baby magazinnal Barbie babát
" alt="
"> Szóval az ingyenes játékokon is lehet végülis komolyabb összértékben begyűjteni ezt-azt, ha az ember szerencsés
" alt="
">
" alt="
">
Sok kicsi gyerek mellett csupa hasznos dolog, azért is örülök mindkét nyereménynek, főleg úgy, hogy mindkét játékon ingyenes volt a részvétel, vásárolni sem kellett hozzájuk még olyat sem, ami amúgy is elfogyna, de én valahogy mindig csak az ilyeneken vagyok szerencsés
" alt="
"> Kód- vagy blokkfeltöltögetős játékokon maximum apróbb dolgokat nyerek csak, persze isten ments, hogy panaszkodjam, így is szerintem kifejezetten szerencsés vagyok, a mostani adventi időszakban meg kifejezetten szuper dolgokat nyertem. A fentieken kívül megcsíptem egy-egy napi nyereményt a Regio Játék és az Anyakanyar facebookos meg a Karcher adventi naptár játékán, nyertem gyerekkönyveket hírlevél feliratkozással az Under5-tól, és a Telekom meg az MKB Plaza játékán utalványokat, meg még november végi sorsolással a Hello Baby magazinnal Barbie babát
" alt="
"> Szóval az ingyenes játékokon is lehet végülis komolyabb összértékben begyűjteni ezt-azt, ha az ember szerencsés
" alt="
">Rekuci58!
Gratulálok!
Nagyon klassz nyeremények!
" alt="
">
Gratulálok!
Nagyon klassz nyeremények!
" alt="
">Agili, nagyon szépen köszönöm!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Rekuci58 és V.F. gratulálok a szép nyereményekhez!
Vágási Feri gratulálok a mosógéphez
Vágási Feri gratulálok, már jól indult az éved!
Vágási Feri gratulálok!
" alt="
">
" alt="
">Vágási Feri!
Gratulálok!!!
Gratulálok!!!
Merszi bokú!
Vágási Feri!
Gratulálok, szuper nyeremény! Neked már jól indul az év!
😊
Gratulálok, szuper nyeremény! Neked már jól indul az év!
😊
agili!
Gratulálok a BBC előfizetéshez.
Ezt én is szeretném... már évek óta
" alt="
">
Gratulálok a BBC előfizetéshez.
Ezt én is szeretném... már évek óta
" alt="
">Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
" alt="
">