Bejelentkezés
A bejelentkezéshez kérlek add meg adataidat! |
Legfrissebb fórum hozzászólások
-
Negatív tapasztalatok
FlyGuyMert nem...
jobb így, mert ha engedik, akkor a szomszédasszony, barátnő, unokatestvér stb. "nevén" is ugyanarra a szálára fognak nyerni, főleg a fórumos kiskapus trükközők -
Negatív tapasztalatok
timotkaMiért nem lehet egy párnak 1 kártyája? Ha nem tud igazolást adni, de közösen használják a kártyát pl. ?
-
Negatív tapasztalatok
fozo.gabiweber, olyan szempontból van baj és ezt meg is írtam nekik miután olvastam itt erről (még mielőtt nyertünk volna én is és a férjem is), hogy nem lenne fer csak azért nem megadni a nyereményt, mert közös a számlaszám. Más férj és feleség külön bankszámlával meg simán nyerhet. De megnyugtattak, hogy nyerhet férj és feleség közös számlával és mint utólag kiderült, leellenőrzik. Ennek az ellenőrzésnek én nagyon örülök
-
Negatív tapasztalatok
FlyGuynagyon is jól gondolták a szervezők, itt biztos nem fog ugyanaz a háztartás 6-8 db profilt regisztrálni és minddel nyerni, kivéve ha van 6-8 db bankszámlaszámuk
-
Negatív tapasztalatok
törpiEngem meg simán elutasítottak,mert párom és én számla tulajdonososk vagyunk és csak egyik ember nyerhet.
-
Negatív tapasztalatok
weberVolt már róla szó, járt más is így.
Egyébként nincs ezzel baj, így legalább nem tudnak az emberek a kutyájuk, macskájuk nevével is nyerni, valós emberek, valós számlaszámmal tudnak játszani és a játék végéig kb. csak az nem fog nyerni, aki nem akar. -
Negatív tapasztalatok
fozo.gabigasex
a férjem is így járt. Kis levelezgetés után a játékszervezőkkel felvitték neki a bankszámlaadatokat. Ahogy írják nem a profiljába, mert oda nem tudták, de az utaláshoz rögzítették.
ugyfelszolgalat@maxxonreklam.hu
ide írj, vagy ugyanoda jutsz ha a játék oldalán a kapcsolatnál keresed fel őket. Az e-mailes megoldás talán azért jobb, mert már eleve tudod csatolni a blokkot is.
Ezt írták neki a bankszámlával kapcsolatban:
"Elegendő ha csatol egy dokumentumot mely igazolja hozzáférési
engedélyét a közös számlájukhoz."
délután meg is érkezett neki a visszaigazolás a nyertességről -
Negatív tapasztalatok
gasexMizo játékon nyertem 5000 Ft-ot számlára utalva. Pár napja a nejem is nyert, de mivel közös a bankszámlánk már nem fogadja el a blokkfeltöltést. Ezek szerint egy családból csak 1 személy játszhat, a többi ki van zárva, csak ha van külön számlája. Nem ez az gyakoribb. Szerintem erre nem is gondoltak a szervezők. Akkor ez bukta? Még jó, hogy nem nagyobb összeget nyertem.
-
Nem csere-bere, hanem vásárlás
milán74ELADÓ VAGY VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYRA CSERÉLHETŐ!!
THE FACE NORTH HÁTIZSÁK: 20000Ft
LEGO HÁTIZSÁK: 18000fT
36DB-OS SZILIKON SÜTŐFORMA: 15000Ft
AQUAPARK BELÉPŐJEGY 2 FŐRE HAJDÚSZOBOSZLÓ: 8000Ft -
Nyereményjáték infók
sadahttps://real.magyaranyero.hu/nyitolap
-
Nyertesek
nika01Aldi Pilóta napi 😁
-
Negatív tapasztalatok
marcsi8vido56! Köszönöm szépen,úgy csináltam,de akkor sem mindig lép be elsőre.Külön külön újra be kell írni az email címem és a jelszót is.😡